tromaktiko: Οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο Google

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο Google



Ένας γάμος που διήρκεσε 72 ημέρες, μία γαμήλια τελετή που στοίχισε εκατομμύρια, μία σχέση σύντομη, μία τηλεπερσόνα που ανάβει φωτιές.
Η Kim Kardashian αναδεικνύεται η βασίλισσα στις διαδικτυακές αναζητήσεις καθώς ό,τι κάνει συγκεντρώνει τα φλας των φωτογράφων και το ενδιαφέρον των απανταχού θαυμαστών της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Google για τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο διαδίκτυο όσον αφορά τη Μ. Βρετανία, στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Victoria Beckham με τη γέννηση της μικρής Harper, ενώ ακολουθεί η Ερμιόνη του Harry Potter, Εmma Watson.

Η αείμνηστη Amy Winehouse καταλαμβάνει την πέμπτη θέση. Ο μοναδικός άνδρας που βρίσκεται στο top 10 είναι ο Ricky Gervais, παρουσιαστής. Η Adele είναι μία καλλιτέχνης που ανέβηκε γρήγορα στις προτιμήσεις των χρηστών, ενώ ο αείμνηστος ηθοποιός Ryan Dunn του Jackass κρατά την πρώτη θέση στη συγκεκριμένη λίστα.

Όσον αφορά τα γεγονότα που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των Βρετανών, ο πριγκιπικός γάμος ήταν το σημαντικότερο γεγονός, ενώ η αναζήτηση για το iPhone 5 και το δημοφιλές παιχνίδι υπολογιστών Fifa 12, απέδειξε ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να δείχνει το πάθος του για την τεχνολογία.

Το X Factor έφθασε στο Νο 1 στη λίστα με τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά σόου, ενώ η τελευταία ταινία του Twilight Breaking Dawn ήταν η πιο ανερχόμενη ταινία στις διαδικτυακές αναζητήσεις. Επίσης, ιδιαίτερα δημοφιλή είναι τα Facebook, Hotmail, You Tube και eBay. Το Λας Βέγκας και η Νέα Υόρκη είναι οι πιο δημοφιλείς πόλεις ως ταξιδιωτικοί προορισμοί .

Από την άλλη, ο Νίκολας Κλεγκ αναπληρωτής Βρετανός πρωθυπουργός είδε τη δημοφιλία του να πέφτει... ραγδαίως, ακολουθούμενος από τον Μαραντόνα και την Alicia Keys.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!