tromaktiko: Ντόπινγκ κοντρόλ μόνο στον …δακτύλιο της Superleague!

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ντόπινγκ κοντρόλ μόνο στον …δακτύλιο της Superleague!



Αυτό είναι από τα άγραφα. Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα έχουν γίνει έλεγχοι ντόπινγκ μόνο σε παιχνίδια εντός Αττικής. Ούτε ένα τεστ μακριά από την πρωτεύουσα, σύμφωνα με τα στοιχεία που γνωρίζουμε.Κι εμείς εδώ στον "σκύλο" αναρωτιόμαστε: Είναι δυνατόν να γίνονται έλεγχοι μόνο σε Αθήνα, Πειραιά και περίχωρα; Αυτό είναι πρωτάκουστο. Σα να λέμε ότι στην Αγγλία θα γίνουν ντόπινγκ κοντρόλ στην πρέμιερ στα ματς εντός Λονδίνου και πουθενά αλλού. Δεν θα ξεσήκωνε αντιδράσεις κάτι τέτοιο;

Όσο πρόβλημα κι αν είναι τα οικονομικά, θα πρέπει κάτι να γίνει για να περνάνε από ντόπινγκ κοντρόλ παιχνίδια κι εκτός Αττικής. Τόσα και τόσα ενδιαφέροντα ματς διεξάγονται κάθε αγωνιστική μακριά από την πρωτεύουσα. Δεν είναι δυνατόν εκεί να μην γίνονται έλεγχοι ποτέ! Για ευνόητους λόγους!

Έχουμε, λοιπόν, φτάσει σχεδόν στην μέση του πρωταθλήματος και θα πρέπει έστω και καθυστερημένα να διορθωθεί αυτή η… τρύπα που υπάρχει στους ελέγχους ντόπινγκ.

Να κοιτάξουν οι αρμόδιοι φορείς να δούνε τι θα κάνουνε, έτσι ώστε να είναι ενισχυμένη η αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Ο χάρτης του αντιντόπινγκ πρέπει να καλύπτει όλη την Ελλάδα σε όλα τα αθλήματα κι όχι μόνο την Αττική για λόγους οικονομίας!

www.sportdog.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!