tromaktiko: Συμβουλές ομορφιάς για άνδρες - Μερικά δικά σας προϊόντα και tips θα σας έχουν πάντα στην τρίχα!

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Συμβουλές ομορφιάς για άνδρες - Μερικά δικά σας προϊόντα και tips θα σας έχουν πάντα στην τρίχα!



Μόνο για εσάς...


H τριχόπτωση είναι ένα θέμα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε τα μαλλιά σας σε ένα πολύ κοντό, μοντέρνο και φρέσκο στυλ. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να σας προτείνει ένα κούρεμα και χτένισμα που θα καλύψει τις περιοχές όπου παρατηρείτε την αραίωση...


Τα γένια είναι στη μόδα. Μερικοί όμως άντρες εξακολουθούν να επιλέγουν το clean, ξυρισμένο look. To ξύρισμα κάνει καλό στην αντρική επιδερμίδα γιατί είναι μία πρώτης τάξεως απολέπιση. Από την άλλη, μπορεί να προκαλέσει μικρο-τραυματισμούς. Για να τους αποφύγετε, μην το παρακάνετε με την πίεση και επιλέξτε κρύο νερό αντί για ζεστό. Στεγνώστε καλά την επιδερμίδα σας με μία απαλή πετσέτα. Μην παραλείπετε ποτέ την ενυδατική λοσιόν για μετά το ξύρισμα. Tip: Οι πέτρες με στυπτικές ιδιότητες που χρησιμοποιούσαν οι παλαιοί είναι ότι πρέπει για τα κοψίματα.

Οι workaholic υποφέρετε σίγουρα από μαύρους κύκλους και κουρασμένα μάτια. Μία κρέμα ματιών ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες της αντρικής επιδερμίδας δεν είναι κακό. Δοκιμάστε το! Θα σας ανακουφίσει και θα δείχνετε πιο φρέσκος. Α, να παίρνετε που και που τα μάτια σας από τον υπολογιστή και να προσέξτε λίγο το θέμα του ύπνου. Το ξενύχτι από μία ηλικία και μετά «γράφει» στο πρόσωπο σας.

Το όμορφο χαμόγελο είναι το δυνατό σημείο ενός άντρα. Προσοχή όμως στην αναπνοή. Ένα σπρέι για φρέσκια αναπνοή από το φαρμακείο ή ένα στοματικό διάλυμα σε καθημερινή χρήση θα κάνει καλό στις σχέσεις σας…

Ο πρωινός καθαρισμός και η ενυδάτωση δεν είναι και τίποτα σπουδαίο. Απλά μαθηματικά: 1 συν 1 ίσον δύο κινήσεις. Θα δείτε όμως διαφορά αφού οι ρύποι και η λιπαρότητα μειώνονται ενώ τα κολακευτικά σχόλια για το «πόσο φρέσκος δείχνετε» όλο και θα πληθαίνουν.

Δανειστείτε την ενυδατική κρέμα χεριών της και απλώστε λίγη στα χέρια σας τρίβοντας τα καλά μεταξύ τους. Θα είναι πιο απαλά στη χειραψία.

Τα σαμπουάν που περιέχουν μέντα είναι ότι πρέπει για την υπερβολική λιπαρότητα. Μία συμβουλή: το σαμπουάν σας πρέπει να το διαλέγετε προσεκτικά και σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Για ένα πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα στο μούσι ή το μουστάκι ή για μία πιο αντρική beauty routine ο κλασικός μπαρμπέρης είναι ο άνθρωπός σας. Βρείτε ένα μπαρμπέρικο και γίνετε θαμώνας. Αντρικό, ξεκάθαρο και παραδοσιακό.

Όπως και μια γυναίκα, έτσι και ένας άντρας πρέπει να έχει το άρωμα του. Μπορεί να το θεωρείτε μερικές φορές περιττό αλλά πλέον, οι γυναίκες, με την πρώτη αγκαλιά, προσέχουν πολύ τη μυρωδιά ενός άντρα. jenny.gr

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!