tromaktiko: Νέα περίπτωση… Χολέμπας (vids)

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Νέα περίπτωση… Χολέμπας (vids)



Την περίπτωση του Ιάπωνα διεθνούς μεσοεπιθετικού της Μπόχουμ, Τακάσι Ινούι, εξετάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα. Δείτε βίντεο με εντυπωσιακές ενέργειες και γκολ.Στον δρόμο που… χάραξε ο Χοσέ Χολέμπας, ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση ενός ακόμη παίκτη από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του «Γαύρου», ο Θρύλος ενδιαφέρεται για τον Ιάπωνα Τακάσι Ινούι της Μπόχουμ, με το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας να τον «τσεκάρει» τον τελευταίο καιρό.

Ο 23χρονος διεθνής είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του φετινού πρωταθλήματος στην «Τσβάιτελιγκα», έχοντας 17 συμμετοχές και 5 γκολ. Αγωνίζεται είτε πίσω από τους επιθετικούς είτε στις πτέρυγες της επίθεσης και διαθέτει τα στοιχεία που «ψάχνει» ο Βαλβέρδε, δηλαδή ταχύτητα, μεγάλη ικανότητα στο «ένας εναντίον ενός» και καλά τελειώματα των φάσεων. Οι… σπεσιαλιτέ του Ινούι πάντως είναι οι εντυπωσιακές ντρίπλες!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Ιάπωνας καταλαμβάνει θέση ξένου, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να αδειάσει μία από το ρόστερ αν ο Ολυμπιακός κινηθεί τελικά για την απόκτησή του.










www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!