tromaktiko: «Τελειώνει» με Φορμίκα

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

«Τελειώνει» με Φορμίκα



Εντός της ημέρας αναμένεται να «τρέξει» ο Ολυμπιακός το θέμα του Μάουρο Φορμίκα, ο οποίος αποτελεί τον Νο1 στόχο. Νέα επαφή με τη Μπλάκμπερν προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή περίπου στα 3 εκ. ευρώ.

Μετά τη νέα απώλεια στην Ξάνθη, τα περιθώρια για τον Ολυμπιακό έχουν στερέψει απειλητικά τόσο όσον αφορά στο βαθμολογικό κομμάτι αλλά και όσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό.

Χθες φάνηκε για ακόμη μια φορά ότι ορισμένοι είναι απλά «λίγοι» για τη φανέλα του Θρύλου. Ο σύλλογος έχει επικτακτική ανάγκη από ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και στο πλαίσιο αυτό οι ερυθρόλευκοι «τρέχουν» για να κλείσουν τον Μάουρο Φορμίκα από τη Μπλάκμπερν.

Νέα επαφή αναμένεται να υπάρξει εντός της ημέρας με την αγγλική ομάδα για την περίπτωση του Αργεντινού, τον οποίον οι «ερυθρόλευκοι» θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν εξουσιοδοτήσει μάνατζερ να μιλήσει με τη διοίκηση των «ρόδων» ώστε να βρεθεί λύση στη διαφορά που υπάρχει με το θέμα της οψιόν αγοράς.

Η Μπλάκμπερν ζητά 4 εκ. ευρώ την ώρα που ο Ολυμπιακός ξεκίνησε από τα 2 εκ. οπότε η διαφορά θα πρέπει να βρεθεί κάπου στη μέση. Όσο για τον ίδιο τον παίκτη, αξιώνει ένα ποσό κοντά στο 1 εκ. ευρώ ετησίως, το οποίο μπορεί να καλύψει ο Ολυμπιακός.

πηγή: www.katimagiko.gr

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!