tromaktiko: Σχετικά με: "Συγκλονιστικό: Λοιπόν πιστεύεις στον Θεό;"

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Σχετικά με: "Συγκλονιστικό: Λοιπόν πιστεύεις στον Θεό;"



Αφορά Λοιπόν πιστεύεις στον Θεό ;
Κατ’αρχην ας βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους. Δεν υπαρχει καμια ιστορικη αποδειξη οτι η ιστορια αυτη ειναι αληθινή.
Σε καμια βιογραφία του γνωστου επιστήμονα δεν υπαρχει αναφορα σε ενα τετοιο γεγονος.
Παρ’ολα αυτα θα ξοδεψω λιγο χρονο για να απαντησω και να σχολιασω, ο λογος της παρεμβασης μου ειναι στην αναφορα που γίνεται στην Θεωρια της Εξελιξης.

Η Θεωρια ης Εξελιξης ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενη, οχι μονο απο τα διαφορα απολιθώματα που ανακαλύφτηκαν αλλα και απο τις ερευνες που εχουν γινει με βαση την επιστημη της μοριακης βιολογιας (DNA κλπ). Ειναι επισης ευκολο να την ‘δει’ κανεις οταν κοιταει τα κοινα στοιχεια που υπαρχουν αναμεσα σε ειδη που ‘συγγενευουν’ βιολογικα. Στο σκελετο ολων των ανωτερων ζωων και στο κελυφος όλων των αρθροποδων, στα κοινα χαρακτηριστικα των φυτών και οπου αλλου κοιταξει κανεις. Πολυετή πειράματα και ερευνες εχουν καταγραψει αρκετες περιπτωσεις οπου η Εξέλιξη ειδων εχει παρατηρηθει σε ‘ζωντανη μεταδοση’. Από τον πιστο φιλο μας τον σκυλο, μεχρι ψαρια. Και φυσικα σε πιο ‘απλους’ οργανισμούς, οπως τα βακτηρια και οι ιοί.

Εχει λοιπον καταγραφει με πολλους τροπους και δεν ειναι απλως μια ιδεα, σε αντιθεση με την ιδεα ενος ή και παραπανω θεων. Οι επιστημονες δεν «πιστευουν» στην Εξελιξη, γνωριζουν και την αποδεχονται ως αποδεδειγμενη αληθεια με τον ιδιο τροπο που αποδεχονται καθε αλλη επιστημονικη ιδεα. Εχει αποδειχτει με πολλους τροπους και καθε καινουρια ερευνα εμφανιζει ακομα πιο πολλα στοιχεια που να την υποστηριζουν.

Σαν υποσημειωση, θα ηθελα να επισημανω ενα ακομα μεγαλο λαθος στην ιστορια αυτη. Το λαθος ειναι στην ιδεα οτι ο ανθρωπος καταγεται απο τις μαιμουδες και τους πιθηκους, αν καποιος διαβασει την Θεωρια της Εξελιξης θα δει οτι ειμαστε απλως ξαδερφοι, με κοινη καταγωγη απο εναν κοινο προγονο! Ο Einstein θα το γνωριζε αυτο και αποκλειεται να εκανε ενα τοσο τραγικα λανθασμενο επιχειρημα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!