tromaktiko: Απάντηση εντεταλμένου Δ.Σ για την καταγγελία για δήμαρχο Εύοσμου

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Απάντηση εντεταλμένου Δ.Σ για την καταγγελία για δήμαρχο Εύοσμου



Αφορά Καταγγελία για δήμαρχο Εύοσμου
Αγαπητή κα (ΔΣ),
εγώ ως μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής , στην οποία ανήκει η αρμοδιότητα γνωμοδότησης για έκδοση άδειας ή ανάκλησης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας...
καταστήματος, σας γνωστοποιώ ότι η Επιτροπή "αυθαιρετεί" και όταν δεν ικανοποιεί εντός του ορισμένου χρόνου που ορίζει ο νόμος αίτηση δημότη για ίδρυση καταστήματος, αλλά επίσης και όταν παραβλέπει διατάξεις άλλων οργάνων που εισηγούνται τη θεραπεία παραβάσεων (υγειονομικές-πολεοδομικές-πυρασφάλειας-παραβίασης μουσικής κ.λπ.παραβάσεις) και επιβάλλουν κυρώσεις μέχρι της συμμόρφωσης των παραβατών προς τις υποδείξεις τους.
Ευχαρίστως να ξαναδούμε το αίτημα-καταγγελία σας κι αν χρειαστεί να δώσουμε παράταση λίγων ημερών μέχρι της αποκατάστασης των παρατηρήσεων που υπάρχουν σε βάρος του καταστήματός σας, όντας περισσότερο ευαισθητοποιημένοι από την αναφορά στο μέλος της οικογένειάς σας λόγω του οποίου εντάσσεστε στις ευπαθείς ομάδες. Αυτό όμως δε μπορεί να αποτελεί άλλοθι για τη διαιώνιση της υπάρχουσας κατάστασης και τη μη συμμόρφωσή σας με τις παρατηρήσεις της αρμόδιας υπηρεσίας.

Υ.Γ.:Ανέλαβα την ευθύνη της απάντησης επειδή ο κ. Δήμαρχος που είναι και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής απουσιάζει στην Αθήνα για υποθέσεις του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και θα τον ενημερώσω για το ζήτημα της καταγγελίας σας μόλις επιστρέψει .

Με εκτίμηση,
Μιχάλης Χωραφάς
Εντεταλμένος Δ.Σ.-Μέλος της Ε.Π.Ζ. του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!