tromaktiko: «Να συνεχίσουμε έτσι»

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

«Να συνεχίσουμε έτσι»



Το σύνθημα για διαρκή αγωνιστική άνοδο έδωσε ο προπονητής του Oλυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε στους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Κυριακής, εκφράζοντας παράλληλα την έκδηλη ικανοποίησή του.

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του κόντρα στονΕργοτέλη, αλλά και την άνετη νίκη με 3-0 εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βλβέρδε στην προπόνηση της Κυριακής.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είχε κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος από την εν γένει αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του. αλλά και την επιθυμία τους για προσφορά. Βέβαια περιμένει καλύτερη συνέχεια.

Το μήνυμα του Βάσκου τεχνικού προς τους παίκτες του ήταν ξεκάθαρο, ζητώντας τους να συνεχίσουν να επιδεικνύουν το ίδιο και ακόμη καλύτερο πρόσωπο στα επόμενα καθορισιτκά παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ.

«Πήγαμε καλά στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και βάλαμε τρία γκολ. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι και ακόμα καλύτερα», είπε σχετικά. Ο Βαλβέρδε πάντως τόνιζε σύμφωνα με πληροφορίες στους συνεργάτες του ότι είναι καλό που ο Ολυμπιακός κάνει πολλές φάσεις και ας έχει πρόβλημα στα τελειώματά τους.

Ωστόσο διευκρίνιζε ότι θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του να βελτιωθούν σε αυτόν τον τομέα και να βάζουν πιο εύκολα την μπάλα στα δίχτυα. Φυσικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας προσδοκά ακόμα καλύτερη συνέχεια και πάνω από όλα περιμένει από τους παίκτες του να σταθούν στο ύψος τους στο επερχόμενο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!