tromaktiko: Καταγγελία για ΚΕΚ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Καταγγελία για ΚΕΚ



Σαν Νέος Πτυχιούχος Άνεργος  ,  αποφάσισα να δοκιμάσω  την τύχη μου σε ένα  από τα επιδοτούμενα  Σεμινάρια του ΟΑΕΔ  ώστε να συνεισφέρω...
στα έξοδα της οικογένειας μου  και για μια επαγγελματική ευκαιρία που μπορεί να ανοιχτεί.. Το σεμινάριο  είχε σχέση με Ξενοδοχειακούς Υπαλλήλους και ήταν επί πληρωμή περίπου 4,5?  την ώρα  και συνολικής  διάρκειας 800 ωρών και αφορούσε αποφοίτους Λυκείου και Πτυχιούχους ΑΕΙ -ΤΕΙ.
Αφού  κατέθεσα τα  απαραίτητα δικαιολογητικά  ενημερώθηκα από την υπάλληλο του συγκεκριμένου ΚΕΚ  ότι θα μας ειδοποιήσουν για μια συνέντευξη  ώστε να επιλεγούν αυτοί που θα το παρακολουθήσουν δηλαδή οι 25 από τους 60 που δηλώσαν συμμετοχή!
 Σε ερώτηση μου στην υπάλληλο με ποια κριτήρια θα γίνει η επιλογή η απάντηση ήταν "ΔΕΝ ΞΕΡΩ".
Μετά λοιπόν από  2 βδομάδες μας κάλεσαν για συνέντευξη .Η επιτροπή ήταν τριμελείς , ένας εξαυτών τοπικός παράγοντας της ΝΔ!
Αφού εισέπραξα μερικές φιλοφρονήσεις για το πτυχίο μου  το ενδιαφέρον τους στράφηκε στο όνομα μου ,καταγωγή, χωριό κλπ, προφανώς για δουν αν ανήκω στους "δικούς τους"!
Μετά από μια βδομάδα ενημερώθηκα από την υπάλληλο του ΚΕΚ ότι δεν έχω επιλεγεί!
Επίσης η υπάλληλος αφού με ενημέρωσε  ότι τα αποτελέσματα δεν θα αναρτηθούν κάπου, αρνήθηκε  να μου δώσει τη λίστα των επιτυχόντων !!

ΠΟΙΟΣ ελέγχει τις διαδικασίες αυτές;
ΜΗΠΩΣ κάποιοι έχουν κάνει επάγγελμα την παρακολούθηση επιδοτούμενων σεμιναρίων;
ΜΗΠΩΣ κάποιοι έχουν βρει τρόπο να  εξυπηρετούν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα  και τις πελατειακές τους σχέσεις ;

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!