tromaktiko: Οι υποκινητές της (κατασκευασμένης) κρίσης είναι φύση θηλυκή

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Οι υποκινητές της (κατασκευασμένης) κρίσης είναι φύση θηλυκή



Ο άντρας από φύση είναι εγωιστής, θέλει να φαίνεται, να είναι μπροστά. Η γυναίκα από την άλλη μπορεί άνετα να ακολουθεί...
Μπορεί άνετα ν' ακολουθεί γιατί γνωρίζει ότι εκείνη κάνει κουμάντο, απλά τον αφήνει να κάνει τον καμπόσο γιατί δεν της χρειάζονται τα εύσημα. Μέχρι εδώ καλά και άξια, η γυναικεία φύσης όμως έχει κι ευτελή χαρίσματα, τα οποία είναι: Η γυναίκα κάνει κουμάντο δρώντας ΥΠΟΓΕΙΩΣ, γι' αυτό δεν την παίρνει χαμπάρι ο άντρας. Επίσης, δεν την νοιάζει ο τρόπος που θα καταφέρει να κερδίσει ό,τι βάλει στο μυαλό της. Μπορεί να καταπατήσει κάθε ηθικό όριο προκειμένου να φτάσει τον επιθυμητό στόχο, και χρησιμοποιεί όσα μέσα διαθέτει, με πρώτο και καλύτερο την πονηριά. Ο άντρας αντιθέτως είναι εντελώς ξεκάθαρος, δρα στα ίσα, είναι ντόμπρος, κρατά το λόγο του και δεν θυσιάζει την αξιοπρέπεια, την τιμή του για κανέναν σκοπό.*

Στο δια ταύτα.. Οι υποκινητές της (κατασκευασμένης) κρίσης είναι φύση θηλυκή γιατί:

• Δεν έχουν εγωισμό. Δεν έχουν την ανάγκη να δειχθούν -πόση εξουσία έχουν ή/και χρήματα. Ο υποκινητής μπορεί να ζει σαν κακομοίρης την ώρα που κρατά στα χέρια του όλη την υφήλιο.

• Κάνουν τη δουλειά τους υπογείως. Έχουν βάλει μπρος κάτι ανδρείκελα κι αυτοί από πίσω (στα μουλωχτά) διαφεντεύουν. Και..

• Δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό, κανένα ηθικό όριο, μπορούν να ξεπαστρέψουν τον πλανήτη ολόκληρο προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους.

Δεν έχουμε άντρα εχθρό σήμερα, ύπουλα/υπόγεια δρα/δουλεύει. Επίσης, ο λόγος που η ευτέλεια κυριαρχεί ολούθε σήμερα είναι επειδή κυβερνά ο έχον όλα τα ευτελή γυναικεία «προσόντα»..

Πώς νικιέται τέτοιος εχθρός: Η ευτελής γυνή υποτάσσεται/στέκεται σούζα σ’ αυτόν που στηρίζεται γερά στα πόδια του, δεν μασάει με τα κολπάκια της, ξέρει τι θέλει και πάντα το διεκδικεί, σ' αυτόν που μπαστακώνει το δίκαιο, που υψώνει το ανάστημά του. Το ευτελές νικιέται από το άξιο.

* Τα κατά φύση γνωρίσματα, άλλο τι απέγινε η φύση και των δύο φύλων σήμερα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!