tromaktiko: Στο Δημαρχείο.. κάνουν τους κινέζους ...!

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Στο Δημαρχείο.. κάνουν τους κινέζους ...!



Από δω και 'μπρός.. θα κάνουμε όλοι τους Κινέζους στο Μέτσοβο..! Κινέζοι τουρ οπερέιτορ εμφανίστηκαν στο Μέτσοβο απ το πουθενά, και κλασικά έγιναν δεκτοί με τα Βαΐων και κλάδων..αλλά και κοψιδιών ! ''..Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και μια επιτυχία του Δήμου απ το πουθενά..ωστόσο τίποτα δεν είναι τυχαίο..'' έγραψε τοπική εφημερίδα ..Και συνεχίζουμε εμείς, και αφού ο δήμαρχος Μετσόβου σε άπταιστα κινέζικα !!!.. υποδέχτηκε και ξενάγησε τους Κινέζους τουριστικούς πράκτορες.. οι Κινέζοι όπως διαβάσαμε έμειναν κατενθουσιασμένοι με το Μέτσοβο ! εδώ που τα λέμε δεν είναι και οι πρώτοι.. αφού ο δήμαρχος για να τους 'ψήσει' τους έκανε μετσοβίτικο διπλωματικό τραπέζωμα !! και τους έδειξε μερικά κολπάκια και ελιγμούς.. πάνω στο μετσοβίτικο γεύμα γνωριμίας ..!..
..και σίγουρα δεν είχαν κινέζικα μαχαιροπίρουνα.! αν και θα 'πρεπε !! . αλλά συνέφαγαν στα βλάχικα.. και με το χέρι..!! καλό-έφαγαν λοιπόν, τα λαχταριστά κοντοσούβλια σαλάτες και λοιπά κοψίδια ! και πέρασαν όλοι ..φίνα και όμορφα.. ! ωραίο πράγμα τελικά.. οι τουριστικές προβολές..!!
εδώ που τα λέμε καλή σκέψη.. να εξάγουμε μετσοβιτικά-κοντοσούβλια στην Κίνα !!..
να μου πείτε άλλοι ανα την Ελλάδα εισάγουν ακόμα κρέας και αυγά από την Κίνα..και ξέρετε τι σόι κρέας τρώνε εκεί ..!! Παναγιά βοήθα..!

Πάντως είναι πολύ θετικό για το δήμο Μετσόβου και ιδίως για το Μέτσοβο, όπου έχει και τον πρώτο λόγο στους επισκέπτες.. το ότι στους νέους τουριστικούς καταλόγους του κομμουνιστικού Πεκίνου !!.. θα υπάρχει και το ευλογημένο μέρος του Μετσόβου..ποιος να το φανταζόταν !!..'κεντάει' η τουριστική προβολή τελικά..!!
Έτσι μετά και από την παλαιότερη τουριστική προβολή και καλωσόρισμα, με τα γνωστά παραπάνω τέχνασμα !!!.. και σε ισραηλινών τουρ οπερέιτορ... λέτε αλήθεια..! και ο γνωστός και μη εξαιρετέος και υπεύθυνος για την τουριστική προβολή κύριος..κύριος.. Στέργιος Ταλάρης !!.. να έχει αρχίσει να τελειοποιεί στα κρυφά τα κινέζικα του ; ! ..κανείς δε ξέρει !!  γιαυτό μην απορίσετε αν σε λίγο καιρό δείτε να μιλά μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.. σε άπταιστα κινέζικα !!!
όμως εδώ ας μη επεκταθούμε περισσότερο για τον αντιδήμαρχο μας ! .. μη του βγει και το όνομα κιόλας - ο Κινέζος αντιδήμαρχος ...!!!! γιατί ποιος τον ακούει μετά..!!

metsovitis.blogspot.com

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!