tromaktiko: Φοβάται ο Λέτο, μήπως δεν φάει το κουφετό...

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Φοβάται ο Λέτο, μήπως δεν φάει το κουφετό...



Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι ο Αργεντινός άσος το τελευταίο διάστημα, καθώς δεν του πάει τίποτα καλά και φοβάται μήπως χαλάσει ο ...γάμος με ομάδα του εξωτερικού!
Ο Σεμπάστιαν Λέτο ήθελε να συνεχίσει "δυνατά" μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, προκειμένου να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει τον τίτλο, αλλά και τον εαυτό του να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι! Πολύ περισσότερο τώρα που, σύμφωνα με όσα λέγονται στην πιάτσα, έχουν πέσει τα πρώτα τηλεφωνήματα από την Ισπανία...

Γι' αυτό και είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, αφού τίποτα δεν του πηγαίνει καλά. Ούτε στον ίδιο, σε προσωπικό αγωνιστικό επίπεδο, αλλά ούτε και στον Παναθηναϊκό.

Το πιθανότερο, βέβαια, είναι πως με τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για το εξωτερικό. Όσο, όμως, το πρόβλημα στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί δεν μένει οριστικά πίσω, τόσο αγχώνεται.

Είναι, βλέπετε, στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία και με τη φετινή σεζόν που κάνει δεν θέλει ούτε να σκέφτεται πως θα τον βρει και η επόμενη χρονιά στην Ελλάδα...

πηγή: www.sportdog.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!