tromaktiko: Καταγγελία για Χ.Κ. Παρνασσού

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Καταγγελία για Χ.Κ. Παρνασσού



Προχτες ημέρα 5/2/2012 και ώρα 8:30 το πρωί βρέθηκα στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού και με έκπληξη το προσωπικό του κέντρου στα ταμεία μας ανακοίνωσαν...
ότι στα Κελάρια λειτουργούσαν μόνο 3 πίστες και η αξία του εισιτηρίου για χιονοδρομία ανερχόταν στα 30 ευρώ. Έτσι λοιπόν φύγαμε και πήγαμε στην Φτερόλακα οπού πιστεύαμε ότι από εκείνη την πλευρά θα είχε λιγότερο αέρα και θέλαμε να παρακολουθήσουμε και ένα διαγωνισμό που ήταν προγραμματισμένος να γίνει σε εκείνο το χιονοδρομικό. Όταν φτάσαμε εκεί στα ταμεία μας ανακοίνωσαν ότι στην Φτερόλακα ήταν μόνο μία πίστα ανοιχτή και ότι το εισιτήριο είχε 30 ευρώ!!!!! Πραγματικά έμεινα άφωνος δεν ήξερα τι να πω. Το παιδί στο ταμείο μας απαντούσε ότι αυτή είναι η εντολή που του έχουν δώσει. Έτσι λοιπόν ζήτησα να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο. Μου έδωσε και μίλησα τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του χιονοδρομικού (όχι πως πίστευα ότι μπορεί να αλλάξει κάτι απλά ήθελα να εκφράσω την αγανάκτηση μου σε κάποιον υπεύθυνο) ο άνθρωπος είχε την ίδια άποψη με εμένα ότι δεν είναι λογική η τιμή και ότι άλλες φορές ήταν μειωμένο και σε περίπτωση που άνοιγαν και άλλες πίστες τότε θα έπρεπε να αυξήσουν και την τιμή μιας και το χιονοδρομικό υπολειτουργούσε λόγο καιρικών συνθηκών! Όπως δηλαδή γινόταν άλλες φορές με αντίστοιχες συνθήκες (απλά για ενημέρωση στις 7/1/2012 που πάλι ο καιρός δεν ήταν καλός και δούλευαν λίγες πίστες παρόλο που ήταν αργία και Σάββατο (μιας και ήταν το τριήμερο των Θεοφανείων) η τιμή του εισιτηρίου 8:30 το πρωί ανερχόταν στα 15 ευρώ. Στο τέλος αυτός ο κύριος που δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα του όταν είπα ότι θα κάνω καταγγελία με προέτρεψε να την κάνω γιατί όπως υποστήριξε, θα τον βοηθήσουμε και τον ίδιο κάνοντας ο κόσμος καταγγελίες γιατί οι τιμές επιβάλλονται από τα Ε.Τ.Α (ελληνικά τουριστικά ακίνητα).

Πραγματικά απαράδεκτο εκ μέρος των ανθρώπων που λαμβάνουν τέτοιες αποφάσεις και ειδικά τέτοιες περιόδους που υπάρχει και οικονομική κρίση!! Με αυτή σας την κίνηση το μόνο που καταφέρνετε είναι να διώχνεται τον κόσμο από το χιονοδρομικό το συγκεκριμένο! Πραγματικά ντρέπομαι που έχετε καταντήσει ένα ωραίο χιονοδρομικό τσιφλίκι σας και νομίζετε ότι θα κάνετε ότι θέλετε και ο κόσμος θα το ανέχεται!

Παρακαλώ όπως λάβω μια απάντηση από κάποιον υπεύθυνο που να μπορέσει να δικαιολόγηση την χθεσινή σας στάση!!!

Επίσης η απάντηση σας να είναι για την δεδομένη ώρα και μην μου φέρουν σαν δικαιολογία ότι πιο αργά άνοιξαν και άλλες πίστες (δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν άνοιξαν καθότι δεν δέχτηκα να πληρώσω 30 ευρώ για ΜΙΑ πίστα και απλά έφυγα)! Ο καθένας πληρώνει για την συγκεκριμένη στιγμή που είναι στα ταμία όπως δηλαδή γινόταν κατά το παρελθόν!

ΥΓ εννοείται έχω κάνει καταγγελία στην γραμμή καταναλωτών

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!