tromaktiko: Έδιωξε τον διαρρήκτη με τη Βίβλο

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Έδιωξε τον διαρρήκτη με τη Βίβλο



Μόλις είχε γυρίσει από την εκκλησία με τον μικρ΄ογιο της. Το παιδί έμεινε στον δρόμο προεκιμένου να τραβήξει στη θέση του τον κάδο σκουπιδιών.
Καθώς έμπαινε στο σπίτι ένας άνδρας εισβολέας της έκοψε με αιχμηρό αντικείμενο τον λαιμό και την πίεσε να μπεις στο σπίτι προκειμένου να κλέψει ό,τι πολύτιμο υπήρχε.

Η γυναίκα αν και τραυματισμένη σκέφτηκε ότι καλύτερη άμυνα η επίθεση. Ωστόσο, αντί να επιτεθεί με χέρια επιτέθηκε με λόγια... Ενώ ο άνδρας της έκοβε τον λαιμό εκείνη εντόπισε στο κομοδίνο τη Βίβλο της. Την πήρε στα χέρια κι άρχισε να διαβάζει αποσπάσματα. Σύμφωνα με πηγές, τον προσκάλεσε μάλιστα να τη συνοδεύσει και στην εκκλησία. Επί μία ώρα η γυναίκα διάβαζε αποσπάσματα της Βίβλου ενώ όπως η ίδια δήλωσε αργ΄τοερα του προσέφερε το πορτοφόλι της και το αυτοκίνητό της για να μην τη σκοτώσει ή τη βιάσει.

Εκείνος δεν δέχθηκε τίποτα απ΄οτα δύο. Μία ώρα αργότερα τράπηκε σε φυγή ζητώντας συνέχεια συγγνώμη, απολογούμενος για την επίθεση. Δύο ώρες μετά το περιστατικό η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί έραψαν το τραύμα στον λαιμό της και τώρα η κατάστασή της είναι σταθερή. Η αστυνομία δεν μπορεί να εξηγήσει το κίνητρο της εισβολής κι επίθεσης, ενώ κλίνει στο γεγονός ότι ο άνδρας ήθελε απλώς να τραυματίσει κάποιον αθώο. Οι γείτονες της γυναίκας ανέφεραν ότι πρόκειται για μία αφοσιωμένη χριστιανή, πολύ πιστή και ενάρετη.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!