tromaktiko: «Φεύγει» το υπόμνημα!

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

«Φεύγει» το υπόμνημα!



Ο Παναθηναϊκός θα στείλει σήμερα στην ΟΥΕΦΑ το υπόμνημα και θα απολογηθεί στην Ελβετία στις 24 Φεβρουαρίου. Σε τρεις άξονες θα στηρίξουν οι πράσινοι την υπερασπιστική τους γραμμή.
Ο Παναθηναϊκός χρωστάει 2,8 εκατομμύρια ευρώ σε παίκτες που έχουν αποχωρήσει από τον σύλλογο και τα χρέη είναι μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου του 2011. Το τριφύλλι θα στείλει σήμερα το υπόμνημα που θα απολογηθεί στην ΟΥΕΦΑ.

Οι πράσινοι θα στηρίξουν την υπεραστικής τους γραμμή σε τρεις άξονες και είναι αισιόδοξοι πως δεν θα υπάρξει τιμωρία. Αυτοί οι τρεις άξονες είναι πως:

α) Θα ενημερώσουν για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που έχει οριστεί για τις 9 Μαρτίου επισυνάπτοντας την επιστολή του Ανδρέα Βγενόπουλου με την πρόθεσή του να συμμετάσχει σε αυτή βάζοντας χρήματα.

β) Θα αναφερθούν στην ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου που ανοίγει το δρόμο σε ξένους επενδυτές για απόκτηση μετοχών ΠΑΕ, ενώ θα προτάξουν και τον έντιμο βίο του συλλόγου.

γ) Θα σταθούν στην προσπάθεια που γίνεται για τη λήψη δανείου 15 εκατ. ευρώ με τη συνδρομή του Αδαμάντιου Πολέμη, αναφέροντας πως με τα χρήματα αυτά θα τακτοποιηθεί όχι απλώς η οφειλή των 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά και τα επιπλέον 5,5 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν σε χρέη μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Με τον φάκελο που θα καταθέσει ο Παναθηναϊκός θα μάθει η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία για πρώτη φορά τους ισχυρισμούς της πράσινης ΠΑΕ για τις οφειλές της και στο τριφύλλι ευελπιστούν σε μια απλή επίπληξη.

πηγή: www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!