tromaktiko: Γιατί αναγνώστρια πιστεύει ότι "είχαμε άγιο με την Ν.Δ. τελικά";

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί αναγνώστρια πιστεύει ότι "είχαμε άγιο με την Ν.Δ. τελικά";



Και εξηγώ. Αν δεν κινδύνευε το Μνημόνιο 2, κάτι που ανάγκασε την Ν.Δ. να μας αποκαλύψει νωρίτερα από το επιθυμητό τις... προθέσεις της, φαντάζεστε τι τροπή θα είχαν πάρει τα πράγματα;

Καταρχάς στις εκλογές θα κατέβαιναν με το ίδιο σύνθημα κατά του Μνημονίου. Ο λαός θα ψήφιζε βάση αυτού και πιθανών (τρομάρα μας) να τους δίναμε και αυτοδυναμία. Μετά τις εκλογές θα ερχόταν πλέον η διαπίστωση ότι τα πράγματα ήταν χειρότερα από ότι περίμεναν , και ότι το μνημόνιο είναι μονόδρομος. Κάπου εδώ θα άρχιζε και η σφαγή των αμνών. Πάρε μέτρα να'χεις, πάρε απολύσεις να'χεις κ.τ.λ. Μετά από κάθε ανακοίνωση μέτρων ο εκπρόσωπος τύπου δεν θα παρέλειπε να αναφέρει ότι όλα αυτά τα κάνει η κυβέρνηση, γιατί το ΠΑΣΟΚ άφησε πίσω του ένα χάος. Ο κόσμος θα φώναζε ότι άλλα σας ψηφίσαμε να κάνετε και άλλα κάνετε.

Και που θέλω να καταλήξω. Όλα αυτά μήπως σας θυμίζουν κάτι; Copy Paste ότι συμβαίνει τα τελευταία δύο χρόνια ένα πράγμα; Μήπως οι πολιτικοί μας, μας θεωρούν τόσο ηλίθιους και τόσο πρόβατα που είχαν σκοπό να μας εξαπατήσουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις; H απάντηση δυστυχώς είναι ναι. Άγιο είχαμε παιδιά μην το συζητάτε!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!