tromaktiko: Παίξτε και κερδίστε 100 ευρώ μπόνους με όλα τα ματς της Ελληνικής Superleague!

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Παίξτε και κερδίστε 100 ευρώ μπόνους με όλα τα ματς της Ελληνικής Superleague!



Είναι ίσως μια από τις πιο κρίσιμες αγωνιστικές για τον τίτλο. Με τους μεγάλους να δοκιμάζονται απέναντι σε επικίνδυνους αντιπάλους...
αλλά και τους υπόλοιπους να δίνουν την δική τους μάχη για παραμονή...

Λεβαδειακός - Κέρκυρα(15.00) 1: 2.10 Ματς ζωής ή θανάτου είναι και για τους δυο, με την Κέρκυρα ειδικά να θέλει το ροζ φύλλο αγώνα σαν τρελή. Άμα χάσει τα πράγματα ίσως γίνουν και πολύ χειρότερα από ότι είναι. Οι Βοιωτοί θα βασιστούν στην έδρα τους με στόχο να καθαρίσουν από νωρίς το παιχνίδι.

Αστέρας Τρίπολης - Εργοτέλης(15.00) Χ: 3.20 Μπορεί η ομάδα της Κρήτης να είναι από τις χειρότερες εκτός έδρας, όμως σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να τα δώσει όλα για να πάρει αποτέλεσμα. Βέβαια οι "Αρκάδες" είναι ισχυροί στην έδρα τους, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουν εύκολο έργο.

ΟΦΗ - Ολυμπιακός(17.15) U: 1.65 Το μόνο σίγουρο είναι πως οι "ερυθρόλευκοι" αν και υπερισχύουν καθαρά των αντιπάλων τους, θα δυσκολευτούν σίγουρα πάρα πολύ. Στην Κρήτη ποτέ ο Ολυμπιακός δεν έχει φύγει με άνεση και ούτε τώρα πρόκειται.

Δόξα Δράμας - ΠΑΣ Γιάννινα(17.15) 1: 3.25 Οι "μαυραετοί παλεύουν κάθε ματς μέχρι το φινάλε και άμα συνυπολογίσουμε ότι οι Γιαννιώτες δεν πάνε καλά εκτός έδρας, μπορεί σίγουρα να γίνει η έκπληξη.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ(19.30) O: 2.30 Το τριφύλλι είναι πολύ δυνατό στο σπίτι του και απέναντι στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης έχει εξαιρετική παράδοση. Το παιχνίδι θα πάει για αρκετά τέρματα και πιθανότερα υπέρ των "πρασίνων.

Πατήστε για τις αποδόσεις των αγώνων ΕΔΩ
sportygossip.com 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!