tromaktiko: «Μπήκαν 15 εκ. ευρώ στο Τριφύλλι!»

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

«Μπήκαν 15 εκ. ευρώ στο Τριφύλλι!»



Ποσό ύψους 15 εκ. ευρώ φέρεται να έχει κατατεθεί στον λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο θα εκταμιευτεί όταν παραχωρήσει τις μετοχές του ο Τζίγγερ.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, τα 15 εκ. ευρώ που έχει θέσει ως προϋπόθεση ο Γιάννης Βαρδινογιάννης για να παραχωρήσει το 54,7% των μετοχών του Τριφυλλιού που έχει στη διάθεσή του, κατατέθηκαν την Τρίτη σε λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς με αποδέκτη τον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για κατάθεση σε escrow λογαριασμό, που σημαίνει ότι τα 15 εκ. ευρώ θα μπορούν να εκταμιευτούν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός όταν υπογραφεί η σχετική σύμβαση παραχώρησης των μετοχών από τον Γ. Βαρδινογιάννη στον ενδιαφερόμενο επενδυτή.

Από την ΠΑΕ πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί το παραμικρό, ωστόσο στη σχετική φημολογία τονίζεται πως ο Βλάσης Τσάκας δεν εμπλέκεται στην υπόθεση.

Όσον αφορά τον επενδυτή, παραμένει άγνωστη η ταυτότητά του. Αν πάντως ισχύει η παραπάνω είδηση, τα στοιχεία του αναμένεται να γίνουν γνωστά τις επόμενες ώρες και πριν την Γ.Σ. της Παρασκευής.

Σημειώνεται πως άγνωστη είναι και η εθνικότητά του, καθώς και η... διαδρομή των χρημάτων, αφού σύμφωνα με κάποιες πηγές το ποσό προέρχεται από εταιρεία με έδρα το Λονδίνο που τα μετέφερε μέσω Κύπρου και άλλες μέσω Ουκρανίας, χωρίς φυσικά να είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για Σαουδάραβες ή όχι.

Πηγή: www.gazzetta.gr

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!