tromaktiko: Καψής: Άκαιρη η συζήτηση για τον μετεκλογικό ρόλο Παπαδήμου

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Καψής: Άκαιρη η συζήτηση για τον μετεκλογικό ρόλο Παπαδήμου



Πρόωρη και άκαιρη χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής τη συζήτηση για το ρόλο που θα μπορούσε να διαδραματίσει... ο πρωθυπουργός μετεκλογικά, αναφέροντας σε συνέντευξή του στο Real Fm, ότι ο Λουκάς Παπαδήμος «δεν θέλει να γίνει μέρος του προεκλογικού σκηνικού».

Πρόσθεσε ότι ο κ. Παπαδήμος ανέλαβε μια συγκεκριμένη ευθύνη, «την οποία έφερε εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» και ότι «αυτό, προφανώς, είναι μία παρακαταθήκη για κυβερνήσεις συνεργασίας, η οποία πιθανόν να χρειαστεί και στο μέλλον».

Σχετικά με το ενδεχόμενο μετεκλογικής συγκυβέρνησης, ο κ. Καψής ανέφερε ότι «το εάν θα υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας στο μέλλον, θα εξαρτηθεί προφανώς από το τι θα ψηφίσει ο ελληνικός λαός την Κυριακή των εκλογών». «Από εκεί και πέρα», συνέχισε, «όταν έρθει η στιγμή, υποθέτω ότι θα πρέπει να υπάρξει ένα ευρύτερο πολιτικό πλαίσιο συμφωνίας μεταξύ των κομμάτων που θα τη συγκροτήσουν και θα πρέπει να υπάρξει μία γενικότερη συμφωνία».

Κατά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο «το μείζον το οποίο απασχολεί όλους μας» είναι μετά τις εκλογές να «εκφραστεί η φιλοευρωπαϊκή πλειοψηφία που υπάρχει στην Ελλάδα, η οποία θα αποτελέσει και τη βάση για μια αποτελεσματική κυβέρνηση, είτε μονοκομματική, είτε συνεργασίας».
voria.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!