tromaktiko: Αναγνώστες εκφράζονται με παράπονα για τον δήμαρχο Ελαφονήσου

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Αναγνώστες εκφράζονται με παράπονα για τον δήμαρχο Ελαφονήσου



Αφορά Αναγνώστης - μόνιμος κάτοικος στην Ελαφόνησο καταγγέλλει την μη αξιοποίηση του νέου Ιατρείου
Διαβάζοντας το προηγούμενο άρθρο αναγνώστη που αναφέρεται στην υπολειτουργία του Ιατρείου Ελαφονήσου και ανατρέχοντας σε πρόσφατες αποφάσεις του συμπολίτη μας και...
Δημάρχου Ελαφονήσου κου Ψαρομμάτη Π., θα θέλαμε να θέσουμε και εμείς κάποιες επισημάνσεις σε μερικές αποφάσεις που έλαβε ο Δήμαρχος και αφορούν το νησί μας και φυσικά εμάς τους δημότες.

Αυτά που ο απλός άνθρωπος θεωρεί δεδομένα ότι για δεοντολογικούς και μόνον λόγους δεν δίνεις δουλειά (ενοικίαση δωματίων για την διαμονή επισήμων στην Ελαφόνησο) με απευθείας ανάθεση στην σύζυγό, ενώ υπάρχουν δίπλα σου άνθρωποι, συμπολίτες σου που δεν έχουν σταυρώσει ούτε μία διανυκτέρευση.

Δεν κάνεις πρόσληψη και μάλιστα με απευθείας ανάθεση " Για θέματα Στρατηγικής και Επικοινωνίας " μία θέση για ένα χωριό 700 κατοίκων, που το μόνο που θα μπορούσε επικοινωνιακό να κάνει κάποιος το καλοκαίρι (40 ημέρες) να εξυπηρετεί τους τουρίστες, και τέλος δεν παίρνεις την αδελφή σου δίνοντας της υπέρογκο ποσό αμοιβής.

Ωραία τα επίσημα γεύματα και οι γιορτές, χρειάζονται, είναι και ένας τρόπος ανάδειξης του τόπου μας και του νησιού, αλλά βαστάτε ρε παιδιά 60 μερίδες σφυρίδα που την πληρώσατε 1700€ έλεος, υπάρχει και η τσιπούρα και άλλα ... όλα κόβονται μισθοί, συντάξεις, επιδόματα.

Ολα φυσικά είναι νόμιμα και έχουν γίνει με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, αλλά αυτό που ενοχλεί είναι η ηθική πλευρά του ζητήματος, φροντίζεις πρώτα τους διπλανούς σου και αδύνατους και μετά τους συγγενείς σου.

Το νησί δεν θέλει πολλά πράγματα για να γίνει όμορφο, θέλει λίγα χρήματα για έργα ανάπλασης και ομορφιάς,  και με αυτά τα χρήματα που έχετε δαπανήσει καλώς ή κακώς θα μπορούσατε να είχατε κάνει λίγα και σωστά πράγματα.

Επιτροπή κατοίκων Ελαφονήσου

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!