tromaktiko: Αναλώσιμος πράκτορας των Γαλλικών Μυστικών Υπηρεσιών ο δολοφόνος της Τουλούζ;

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Αναλώσιμος πράκτορας των Γαλλικών Μυστικών Υπηρεσιών ο δολοφόνος της Τουλούζ;



Για μια αφορά ακόμη φαίνεται ότι η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από ότι μας σερβίρουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Αυτό αποδεικνύουν και τα δραματικά γεγονότα στη Γαλλία με τα πολλά θύματα ενός εκπαιδευμένου και αποφασισμένου πρώην πράκτορα των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών, καθώς αρχίζουν να έρχονται στο προσκήνιο ειδήσεις που φωτίζουν τη βρώμικη συνεργασία του Γάλλου Προέδρου Σαρκοζί και των μυστικών υπηρεσιών. Ενός πολιτικού που βάσισε την εξέλιξη της πολιτικής του καριέρας σε ακροδεξιές και αντιδραστικές πολιτικές ενάντια στο κόσμο της εργασίας, ιδιαίτερα τους μετανάστες και τους νέους των γκέτο, παγίδευσε τους πολιτικούς αντιπάλους στηριζόμενος στην σκοτεινή δράση χαφιέδων και πρακτόρων, ενώ ευελπιστεί να κρατηθεί στην εξουσία υπολογίζοντας στην προβολή ενός ολοκληρωτικού πολιτικού προφίλ ωμής επιβολής του αστικού Νόμου και της Τάξης.

Μόνο που η πολιτική αυτή λειτουργεί και ως μπούμερανγκ. Το ιταλικό περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας Rinascita αρνείται την εκδοχή των γεγονότων που παρουσίασαν οι επίσημες γαλλικές αρχές και υποστηρίζει ότι ο δολοφόνος της Τουλούζ ήταν πράκτορας των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών και είχε συμμετοχή στην εξέγερση της Λιβύης όπως και στη βομβιστική επίθεση στη Δαμασκό που προξένησε το θάνατο πολλών Αλαουιτών πολιτών. Να επισημάνουμε την σύλληψη των οικείων του δολοφόνου πριν και μετά την εκτέλεση του από τις ειδικές αστυνομικές δυνάμεις και τις δηλώσεις του πατέρα του ότι θα κάνει σκοπό της ζωής του να αποδειχθεί δικαστικά ότι η γαλλική κυβέρνηση αποφάσισε και δρομολόγησε τη δολοφονία του Mohamed Merah.

Ποιος όμως ήταν τελικά ο δολοφόνος της Τουλόυζ και ποια τα κίνητρα του;

Σύμφωνα λοιπόν με το ιταλικό περιοδικό «Ο Mohamed Merah εργαζόταν για πολλά χρόνια στους “barbouzes” [Direction générale de la sécurité extérieure (DGSE)], τους πράκτορες της γαλλικής μυστικής υπηρεσίας και ειδικότερα πήρε μέρος στην “απελευθέρωση” της Λιβύης, στις διαταγές των ατλαντικών μυστικών υπηρεσιών εντασσόμενος στα σχέδια ιμπεριαλιστικής επέμβασης των Ομπάμα, Κάμερον και Σαρκοζί. Ολοκληρώνοντας το έργο του στη Λιβύη, ήταν παρών τον περασμένο Οκτώβρη στη Homs [Συρία] και μαζί με άλλους συνεργάτες του άναψε το φυτίλι της τρομοκρατικής επίθεσης στη Δαμασκό, με θύματα αθώους Αλλαουίτες πολίτες. Ανέλαβε να συντονίσει την “εξέγερση”, που αμέσως ανακηρύχτηκε σε “Λαϊκή” εξέγερση, αν και προερχόμενη από το εξωτερικό και "εξοπλισμένη" με πράκτορες της Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, της γαλλικής μυστικής υπηρεσίας Dsge και της αγγλικής ΜΙ6. Μετά την επιτυχία του στη Homs-Συρία, ο Mohammed Mesrah με γαλλικό διαβατήριο αναλαμβάνει νέα αποστολή στο Αφγανιστάν -στην ομάδα “Forzane Alizza”. Όταν έμεινε άνεργος και ένιωσε εγκαταλειμμένος από τους εργοδότες του εκδικήθηκε με 7 φονικά και στο τέλος μετά από μια πολιορκία 32 ωρών προτίμησε να σκοτωθεί παρά να συλληφθεί. Αν και γνωστός για τις δραστηριότητές του σα "Μουζαχεντίν" στα ΜΜΕ προβλήθηκε ένα "πειραγμένο" βιογραφικό. Φυσικά σε όλα τα Δυτικά ΜΜΕ και στα δικά μας (Ιταλικά) όλες οι αναφορές στο παραστρατιωτικό παρελθόν του χάνονται.

Ας πούμε την αλήθεια τώρα είναι πιο κατάλληλη μια εικόνα ενός αντι-σημίτη (αντι-εβραίου) που ταιριάζει κάλλιστα σε μία προεκλογική καμπάνια του Σαρκοζί."

Οι σοβαρότατες καταγγελίες του ιταλικού περιοδικού για τη δολοφονική πορεία του Mohamed Merah είτε ως πράκτορας, είτε ως περιθωριοποιημένου οργισμένου άνεργου πράκτορα μας βοηθούν να συνειδητοποιήσουμε τρεις πολύ σημαντικές παραμέτρους:

Καταρχήν ο Σαρκοζί βγαίνει δυναμωμένος δημοσκοπικά από τη διαχείριση των τελευταίων δραματικών γεγονότων, αλλά σειρά καταγγελιών αποδεικνύουν ότι οι μυστικές υπηρεσίες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην πολιτική του καριέρα. Ας μη ξεχνάμε ότι υπήρχαν υπόνοιες και για την περίπτωση του Στρος Καν ότι την περιβόητη υπόθεση του την είχαν στήσει οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες για να βγάλουν από τη μέση το βασικό αντίπαλο του Σαρκοζί. Μη ξεχνάμε τις καταγγελίες της Le Monde το Σεπτέμβριο του 2011 ότι οι γαλλικές υπηρεσίες κατασκόπευαν δημοσιογράφο της για να βρουν τους πληροφοριοδότες τους στην υπόθεση Μπετανκούρ που "έκαιγε" τον Σαρκοζί.

Δεύτερον, οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες αποδεικνύεται ότι παίζουν πολιτικό ρόλο εντός και εκτός συνόρων, συμμετέχουν αποφασιστικά στην επιβολή του Νόμου και της Τάξης και κυρίως στον καθορισμό της ατζέντας των θεμάτων Ασφάλειας, στοχοποιώντας τον κόσμο της εργασίας, την νεολαία και τους μετανάστες, αλλά και όποιον διαφοροποιείται έστω και επιμέρους από τους σχεδιασμούς των αστικών κατεστημένων και της Ε.Ε. για την εμβάθυνση του εκμεταλλευτικού, καταπιεστικού και αντιδραστικού μέλλοντος του ευρωπαϊκού καπιταλιστικού κόσμου που οριοθετεί ο σύγχρονος Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός.

Τρίτον, είναι σαφές ότι τα παραπάνω αποτελούν στοιχεία της σύγχρονης ελληνικής αστικής πολιτικής. Η Αστυνομοκρατία στις παρελάσεις, οι όροι διεξαγωγής της επερχόμενης εκλογικής μάχης, η απροκάλυπτη δράση της ΕΥΠ κατά των κινημάτων, οι νόμοι ενάντια στο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και τις διαδηλώσεις, η ενσωμάτωση από τον Χρυσοχοίδη και την κυβέρνηση Παπαδήμου των «προτάσεων» των δολοφονικών ναζιστικών ομάδων και του ΛΑΟΣ, αλλά και των ταυτόσημων υποδείξεων της Ε.Ε. για τους μετανάστες, με την στήριξη των καθεστωτικών ΜΜΕ, αποδεικνύουν ότι ο λαός μας δεν αποτελεί μόνο πειραματόζωο των πιο σκληρών ταξικών επιλογών, αλλά παράλληλα και ταυτόχρονα, της ακραίας κρατικής καταστολής και τρομοκρατίας, ενώ δεν αποκλείονται και οι πολεμικοί τυχοδιωκτισμοί σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.

Τέλος, η Αλ Κάιντα και η μουσουλμανική τρομοκρατία αποδεικνύονται ιδεατοί μπαμπούλες που δίνουν την ευκαιρία να κρυφτούν οι πραγματικοί τρομοκράτες:

Οι αστικές κυβερνήσεις, οι κατασταλτικοί μηχανισμοί, η Νέα Καπιταλιστική Ιμπεριαλιστική Τάξη Πραγμάτων.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
diktiospartakos.blogspot.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!