tromaktiko: Σοκ με Λέτο!

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Σοκ με Λέτο!



Το σίριαλ Λέτο συνεχίζεται και μάλιστα με αρνητική εξέλιξη! Ο Αργεντινός ένιωσε εντονότατες ενοχλήσεις την Κυριακή, θα είναι εκτός ενόψει ΑΕΚ και εξαιρετικά αμφίβολος για το «αιώνιο» ντέρμπι.


Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σεμπάστιαν Λέτο στο γόνατο όχι μόνο δεν πηγαίνει καλύτερα, παρά την όποια αισιοδοξία υπήρχε, αλλά ο Αργεντινός αισθάνθηκε νέες ενοχλήσεις την Κυριακή στην Παιανία και χάνει δεδομένα το ντέρμπι με την ΑΕΚ και πιθανότατα το ματς της χρονιάς κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ο 25χρονος επιθετικός προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμούς, ήθελε σαν τρελός να μπει στη τελική ευθεία αλλά ο πόνος δεν τον έχει αφήσει. Ο ίδιος ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και μάλιστα πήρε και μία δεύτερη γνώμη από γιατρό στο εξωτερικό. Πλέον, και με δεδομένο πως πολύ δύσκολα θα φορτσάρει αυτή την εβδομάδα και έχοντας να προπονηθεί κανονικά εδώ και σαράντα μέρες, είναι απίθανο ο Φερέιρα να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στην «Ένωση» ενώ οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του για να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

Απαιτούνται εξηγήσεις

Από κει και πέρα, και επειδή το όλο θέμα έχει γίνει... σίριαλ θα πρέπει κάποια στιγμή να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού για το τι ακριβώς είναι εκείνο που δεν επιτρέπει στον Λέτο να επιστρέψει. Ο «Σέμπα» πιθανότητα ταλαιπωρείται από χονδροπάθεια, ένα πολύ... ύπουλο πρόβλημα, το οποίο αντιμετώπισε και πέρυσι ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» αλλά είναι πολύ διαφορετικές οι... εικασίες από μια εμπεριστατωμένη εξήγηση για το συγκεκριμένο θέμα.

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!