tromaktiko: Επιστρέφει με Τσέλσι ο Τέβες (;)

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Επιστρέφει με Τσέλσι ο Τέβες (;)



Σε δύο βδομάδες όρισε την επιστροφή του Κάρλος Τέβες στις υποχρεώσεις της Σίτι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, και είναι πιθανό να είναι έτοιμος για το ματς με την Τσέλσι.

Ο επιθετικός των «Πολιτών» έπαιξε στο φιλικό που έδωσε μεσοβδόμαδα η ομάδα του με την Πρέστον, όμως εκεί ήταν εμφανής πως ο Αργεντινός χρειάζεται ακόμα χρόνο για μπορέσει να φτάσει στην κατάσταση που αρχίσει τα... παραστρατήματα. Αυτό που όλοι παραδέχτηκαν είναι πως ήταν ακόμα «βαρύς» και του έλειπε ο ρυθμός, ενώ στα πλέον αξιοσημείωτα καταγράφεται το γεγονός πως ο Ιταλός τεχνικός δεν βρέθηκε καν στο γήπεδο για να τον παρακολουθήσει!

Η άποψη ωστόσο που εξέφρασε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι ότι ο παίκτης του θα είναι έτοιμος σε δύο περίπου εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι η επιστροφή στη δράση μπορεί να συνδυαστεί με το παιχνίδι εναντίον της Τσέλσι στις 19 Μαρτίου. Συγκεκριμένα ο Ιταλός δήλωσε: «Νομίζω ότι χρειάζεται το λιγότερο δύο ακόμα εβδομάδες. Σ' αυτό το διάστημα είναι σημαντικό να παίξει σε δύο-τρία παιχνίδια με τις ρεζέρβες. Γι' αυτός είναι σαν να ξεκινάει τώρα η σεζόν, αφού απέχει τρεις μήνες. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να παίξει. Ίσως σε δύο εβδομάδες να μπορεί».

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!