tromaktiko: Ντόρα: Τώρα να πουν τι θα κάνουν τα κόμματα, όχι μετεκλογικά

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ντόρα: Τώρα να πουν τι θα κάνουν τα κόμματα, όχι μετεκλογικά



Να ξεκαθαρίσουν, τώρα και όχι μετά τις εκλογές, τις θέσεις και τις προτάσεις τους κάλεσε όλα τα κόμματα η Ντόρα Μπακογιάννη από τη Θεσσαλονίκη...Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας που συνεχίζει τις περιοδείες στην περιφέρεια, τόνισε πως αυτές οι εκλογές θα κρίνουν το μέλλον της Ελλάδας για πολλά χρόνια και πως τα κόμματα οφείλουν να είναι συγκεκριμένα και κυρίως αξιόπιστα.

«Και δεν υπάρχει αξιοπιστία σε μία κυβέρνηση η οποία δηλώνει ότι θα προστατεύσει τα φυσικά πρόσωπα τα οποία αγόρασαν ομολόγα και τελικώς δεν το κάνει. Η οποία δηλώνει ότι δεν θα φορολογηθούν οι ημιυπαίθριοι χώροι και μετά το κάνει. Η οποία δηλώνει ότι θα ρυθμίσει τα δάνεια και δεν το κάνει παρά μόνο για τα δάνεια των κομμάτων της», συνέχισε ξεκαθαρίζοντας ότι η Δημοκρατική Συμμαχία τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ των διαρθρωτικών αλλαγών και όχι των μειώσεων των μισθών.

Προέβλεπε επίσης ότι το κόμμα της θα μπει στη Βουλή όπως έδειξαν και όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις.

«Πιστεύω ότι πλησιάζοντας οι εκλογές ο κόσμος θα σκεφθεί πάρα πολύ σοβαρά τι είδους Βουλή θέλει, ποιους θέλει μέσα σε αυτή τη Βουλή, ποιοί πιστεύει ότι έχουν τη σοβαρότητα αλλά και το σχέδιο να βγάλουν την Ελλάδα από την κρίση, και η Δημοκρατική Συμμαχία θα διεκδικήσει ένα μεγάλο αριθμό τέτοιων πολιτών», δήλωσε συγκεκριμένα.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας του κόμματός της με άλλες δυνάμεις δεν απέκλεισε τίποτα υπενθυμίζοντας ότι η Δημοκρατική Συμμαχία έχει καλέσει όλους εκείνους «οι οποίοι θέλουν να κοιτάνε τον ελληνικό λαό στα μάτια χωρίς να χρειαστεί να λένε άλλα πριν και άλλα μετά τις εκλογές».

Σε άλλη ερώτηση για εκείνους που εισηγούνται στον πρόεδρο της ΝΔ να ενώσει την κεντροδεξιά και να καλέσει και την ίδια πίσω, η κα Μπακογιάννη απάντησε πως «αυτό απευθύνεται στον κ. Σαμαρά».

Στη Θεσσαλονίκη η Ντόρα Μπακογιάννη σχεδόν «έκλεισε» τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμμαχίας καθώς είχε συναντήσεις με στελέχη και υποψηφίους βουλευτές.
briefingnews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!