tromaktiko: Ο Βενιζέλος "έσφαξε" τον Γιώργο

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ο Βενιζέλος "έσφαξε" τον Γιώργο



Σαφείς αποστάσεις από στρατηγικές επιλογές της κυβέρνησης Παπανδρέου πήρε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος χαρακτήρισε λάθος το... σύνθημα «λεφτά υπάρχουν»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε στο ΜΕΓΚΑ «ελλιπές» το Μνημόνιο-1, σημειώνοντας ότι ως υπουργός Άμυνας τότε, δεν ανήκε στο «σύστημα» που έκανε τις επαφές και τις διαπραγματεύσεις, δηλώνοντας μάλιστα αντίθετος με την προσφυγή στο ΔΝΤ.

Παράλληλα καταλόγισε ευθύνες στον Γιώργο Παπανδρέου για έλλειψη πολιτικής διεύθυνσης, χαλάρωση και καθυστερήσεις στη λήψη μέτρων κατά την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης του τόπου από το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος επιτέθηκε με σφοδρότητα στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, καταλογίζοντάς του «εμμονή με την πρωθυπουργία» και ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει η πολυπόθητη για τον κ. Σαμαρά αυτοδυναμία.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επιχειρήσει από σήμερα με περιοδείες και νέες συνεντεύξεις να γυρίσει το βαρύ κλίμα που υπάρχει στην κοινωνία για το ΠΑΣΟΚ.

Στις 19.00 θα μιλήσει στο στάδιο του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη, ενώ θα ακολουθήσει «εξόρμηση» σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να ταξιδεύει την Παρασκευή στην Κρήτη, το Σάββατο στη Λαμία και την Κυριακή σε Κοζάνη-Ιωάννινα.

Την επόμενη εβδομάδα θα πάει στην Πελοπόννησο, ενώ μεγάλη σημασία θα δοθεί στις «διακαναλικές συνεντεύξεις» ανά περιφέρεια

Περιοδείες στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας θα κάνουν και όλα τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!