tromaktiko: Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ ο συγγραφέας Θ. Χειμωνάς

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ ο συγγραφέας Θ. Χειμωνάς



Την υποψηφιότητα του με το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε, μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο συγγραφέας και δημοσιογράφος, Θανάσης Χειμωνάς. Σύμφωνα με το βιογραφικό του σημείωμα, που δημοσιεύεται... στην ίδια σελίδα, ο Θανάσης Χειμωνάς γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα και είναι συγγραφέας. Σπούδασε Φιλολογία και Κινηματογράφο στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου και Δημοσιογραφία στο Λονδίνο.

Έχει εκδώσει έξι μυθιστορήματα: «Ραμόν», «Σπασμένα Ελληνικά», «Ανεξιχνίαστη Ψυχή», «Μπλε Ωρα», «Ραγδαία επιδείνωση» και "Δεν την αγαπάω πια".

Έχει εργαστεί ως αθλητικός συντάκτης στα «Νέα» ενώ άρθρα του έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί σε περιοδικά, εφημερίδες και στο ίντερνετ. Σήμερα αρθρογραφεί στα Νέα".

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του όπως αναρτήθηκε στο Facebook

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ: Στις επόμενες εκλογές, ο Θου Χου θα κατέβει υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθηνών. Πρόκειται για μια απόφαση την οποία ο Θου Χου πήρε κατόπιν ωρίμου σκέψεως και ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά του εγχειρήματος αυτού.

Οι λόγοι θα αναλυθούν αργότερα σε συνεντεύξεις που (ελπίζει πως) θα δώσει σε διάφορα ΜΜΕ. Από τους αγαπητούς FB friends ο Θου Χου ζητάει, στην καλύτερη περίπτωση, την ψήφο και στήριξή τους ή, στην χειρότερη, τον σεβασμό τους για την επιλογή του αυτή. Απαξιωτικά και μελοδραματικά σχόλια τύπου «Προδότη, πούλησες το μέλλον των παιδακιών μας» θα διαγράφονται πάραυτα.

Μέχρι τις εκλογές, ο Θου Χου θα είναι καλούλης και δεν θα βρίζει. Αν όμως κάποιος του την πει να είναι σίγουρος πως θα υποστεί άγριο μπινελίκωμα με το πέρας της εκλογικής διαδικασίας. Αν μάλιστα, ο Θου Χου εκλεγεί, οι υβριστές θα ακούσουν τα ονόματά τους στα έδρανα της βουλής. Τέλος, ο προεκλογικός αγώνας του Θου Χου θα διεξαχθεί εξ’ ολοκλήρου μέσω σχετικής λαμπρής fan page η οποία θα δημιουργηθεί σύντομα. Χαίρετε".
nooz.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!