tromaktiko: Στη ΔΗΣΥ προσχώρησε ο Δ. Σεϊτανίδης

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Στη ΔΗΣΥ προσχώρησε ο Δ. Σεϊτανίδης



Συνεχίζει τις μεταγραφές η Δημοκρατική Συμμαχίας της Ντόρας Μπακογιάννη καθώς ανακοίνωσε την προσχώρηση του δημοσιογράφου ...Διαμαντή Σεϊτανίδη από τη ΝΔ.

Ο κ. Σεϊτανίδης θα αναλάβει τον τομέα πολιτικού σχεδιασμού και θα μετέχει στην επιτροπή εκλογών της ΔΗ.ΣΥ ενώ θα ενισχύσει και τη δραστηριότητα του ‘forum για την Ελλάδα’.

Εν τω μεταξύ η Ντόρα Μπακογιάννη μετά από συνάντηση που είχε με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργο Προβόπουλο ζήτησε άμεσα να προχωρήσουν οι διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις επισημαίνοντας ωστόσο πως η προεκλογική περίοδος επιβαρύνει την όλη κατάσταση.

«Κατόπιν τούτου θεωρώ ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε πραγματικά μία δυνατότητα, ενόψει των εκλογών να πάρουμε αποφάσεις. Αποφάσεις οι οποίες από τη μία μεριά θα τιμωρήσουν το δικομματισμό, από την άλλη μεριά όμως δεν θα οδηγήσουν την Ελλάδα στην καταστροφή. Η Δημοκρατική Συμμαχία είναι δύναμη συνέπειας και αλήθειας και διεκδικεί να παίξει αυτόν τον καταλυτικό ρόλο την επόμενη ημέρα», δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!