tromaktiko: Eκλογική συντριβή ή νίκη, υπό την σκιά του αεροπλανοφόρου «Εντερπράιζ»!

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Eκλογική συντριβή ή νίκη, υπό την σκιά του αεροπλανοφόρου «Εντερπράιζ»!



Γράφει ο Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Εκλογές…
Υπερδανεισμένοι, Δανειολήπτες και εκλογική συντριβή ή νίκη, υπό την σκιά του αεροπλανοφόρου «Εντερπράιζ»!.

Τα προβλήματα των φτωχών πολιτών θα κρίνουν τις εκλογές και όχι τα προβλήματα των μεταναστών!
“όπως στρώνει κανείς κοιμάται”, λαϊκή παροιμία!

Οι εκλογές δύνανται να κερδηθούν, με +7%, από το Νέο ΠΑΣΟΚ, αν ασχοληθεί με τους «εσωτερικούς οικονομικούς μετανάστες», τους υπερδανεισμένους πολίτες!

Ενώ, του Έλληνα πολίτη του κατάσχουν το σπίτι και την περιουσία του, αντίθετα στον οικονομικό μετανάστη δείχνουν περίεργο «ανθρωπισμό», που δεν έδειξαν στον Έλληνα υπερδανεισμένο πολίτη! Με άλλα λόγια θα πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων πολιτών για να τα δώσουν στους ξένους! Πρώτα ο Έλληνας πολίτης και μετά οι άλλοι.

Οι δανειολήπτες είναι η μεγαλύτερη εκλογική εφεδρεία σήμερα και κινούνται στις παρυφές του ΠΑΣΟΚ. Το τι λέει ο κάθε κ. Τόμσεν και η Τρόικα (που αργά ή γρήγορα θα λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης, υπάρχουν μηνύσεις εναντίον τους), για αυτά που κάνουν δεν μας αφορούν ή τα κάνουν σκοπίμως για να «πριμοδοτήσουν» τον κ. Σαμαρά!!

Ο κ. Κουτρουμάνης, μπορεί να σώσει τώρα το ΠΑΣΟΚ από την εκλογική καταστροφή! Να επαναφέρει με τροπολογία, έστω και μερικώς, τις διατάξεις που αποσύρε για τους υπερδανεισμένους «δανειολήπτες». Κανένας πλειστηριασμός καμία νέα υποθήκη, για τα επόμενα επτά χρόνια. Αν δεν το κάνει να γνωρίζει ότι θα είναι ο υπεύθυνος της εκλογικής οπισθοχώρησης ή συντριβής του ΠΑΣΟΚ κατά 10% περίπου, γιατί οι υπερχρεωμένοι θα κινηθούν εκλογικά προς άλλα κόμματα! Εκτός και αν κάποιοι το έχετε ήδη «συμφωνήσει» να χάσετε τις εκλογές, ενόψει και της παραμονής στο Φάληρο του αεροπλανοφόρου Εντερπραιζ»!

Σήμερα ο κ. Σαμαράς δήλωσε ρύθμιση δανείων και ο κ. Σταικούρας της Ν.Δ. δήλωσε ότι η δόση των δανείων δεν πρέπει να ξεπερνά το 30% των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη κάτι που είχε ήδη προταθεί από εμάς στο ΠΑΣΟΚ.. Δεν είναι «φυσιολογικό» το ΠΑΣΟΚ να αποσύρει διατάξεις και η Ν.Δ. να εμφανίζεται «αριστερότερα» του ΠΑΣΟΚ! Κάτι δεν πάει καλά!

Επίσης, πρέπει να εξαιρεθούν από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς οι κύριες κατοικίες και εκτός από την προστασία της «κύριας κατοικίας» θα πρέπει να προστατεύεται μέρος της περιουσίους του πολίτη που είναι σημαντικό για την εργασία του. Παράδειγμα, αν ένας αγρότης «ρευστοποιήσει» τα λίγα κτήματά του με τον νόμο της κ. Κατσέλη, πώς θα πληρώσει τις δόσεις των δανείων που θα του επιβάλλει το δραστήριο; Κύριε Κουτρουμάνη, αν συνταχτείτε με τους τραπεζίτες, το βράδυ των εκλογών μας περιμένει μια «έκπληξη», γιατί, “όπως στρώνει κανείς κοιμάται”, κατά την λαϊκή παροιμία!

Κύριε Βενιζέλο, παρατηρείται, μείωση της εκλογικής προετοιμασίας και της σωστής επιλογής προσώπων στο Νέο ΠΑΣΟΚ, που μοιάζει αναπαλαίωση του έως τώρα ΠΑΣΟΚ και την «ανακύκλωσης θεσμών, προσώπων και πρακτικών! Ήδη κάποιοι ασχολούνται με τον «κύκλο» του Προέδρου! Αν δεν σταματήσουν αυτά, θα αρχίσει ο κατήφορος!

Οι πολίτες περιμένουν να συμμετάσχουν σε τοπικό και συλλογικό επίπεδο στην προεκλογική διαδρομή. Δεν μπορεί μόνο η τηλεόραση, ο τύπος και τι ιντερνέτ, να επιλέγουν πρόσωπα και κυβερνήσεις και οι πολίτες να είναι «στην γωνία».

Πράξατε επειγόντως και σώστε το ΠΑΣΟΚ και εαυτούς, αλλάζοντας πρακτικές και πρόσωπα,, εκτός και αν έχετε «συμφωνήσει" να χάσετε, οπότε πείτε το φανερά να μην τρέχουν και οι «ρομαντικοί»!.

koutsoukos-anastasios.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!