tromaktiko: Ο Παλαιοκώστας πίσω από τη ληστεία στο ΙΚΑ Τρικάλων;

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ο Παλαιοκώστας πίσω από τη ληστεία στο ΙΚΑ Τρικάλων;



Το ενδεχόμενο να ήταν ο διαβόητος δραπέτης Βασίλης Παλαιοκώστας ο ένας από τους δυο αγνώστους που λήστεψαν το... ΙΚΑ Τρικάλων το μεσημέρι της Πέμπτης, εξετάζει η Αστυνομία.
Οι δράστες εισέβαλαν οπλισμένοι με «Καλάσνικοφ» στον τρίτο όροφο των γραφείων του ΙΚΑ όπου βρίσκεται το ταμείο, και άρπαξαν 6.000 ευρώ. Η λεία των ληστών θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη αλλά κανείς τους δεν πρόσεξε το ανοιχτό χρηματοκιβώτιο πίσω από τον ταμεία.

Οι αρχές προσανατολίζονται προς τον διαβόητο κακοποιό Βασίλη Παλαιοκώστα, καθώς ηψυχραιμία και το θράσος που επέδειξαν οι ληστές παραπέμπει στον έμπειρο «φαντομά».

Μάλιστα ο ένας εκ των ληστών, που εικάζεται ότι είναι ο Παλαιοκώστας, όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον διευθυντή του ΙΚΑ, τον... χαιρέτησε ευγενικά!

Επίσης το γεγονός ότι ληστές διέφυγαν με μεγάλη ευκολία από την περιοχή, πριν καν προλάβει να κινητοποιηθεί η αστυνομία, συνηγορεί στο ενδεχόμενο να είναι ο Βασίλης Παλαιοκώστας, καθώς κατάγεται από τα Τρίκαλα και γνωρίζει την περιοχή σαν την παλάμη του.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!