tromaktiko: Opel: Ανανεώθηκε το Astra [Video]

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Opel: Ανανεώθηκε το Astra [Video]



Η Opel παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Astra με τις αλλαγές του να περνούν σε όλη την γκάμα και να περιλαμβάνουν και την προσθήκη του νέου 2λιτρου CDTi των 195 ίππων.

του Μιχάλη Ντιβέρη

Η Opel έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες και στοιχεία για την ανανέωση του Astra. Συγκεκριμένα το ανανεωμένο μοντέλο έχει να επιδείξει μία σειρά από αισθητικές αλλαγές, περιορισμένης έκτασης τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό, πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας καθώς και νέο μοτέρ για το GTC.
Συγκεκριμένα, στο αισθητικό κομμάτι εμπρός έχει ανασχεδιαστεί ο προφυλακτήρας, οι προβολείς ομίχλης και η μάσκα, ενώ πίσω αλλαγμένος είναι ο προφυλακτήρας ο οποίος περιλαμβάνει και χρωμιωμένη φάσα.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι και πάλι περιορισμένες. Πλέον στην κεντρική κονσόλα υπάρχει μαύρο γυαλιστερό πλαστικό (piano black), ενώ οι επενδύσεις σαλονιού είναι διαφοροποιημένες και με διχρωμία σε κάποιες εκδόσεις.
Όσον αφορά τους κινητήρες, η γκάμα δεν έχει αλλάξει με μοναδική νέα προσθήκη τον 2λιτρο CDTi των 195 ίππων και των 40,8 kgm ροπής, τον οποίο πρωτογνωρίσαμε στο Insignia. Το συγκεκριμένο μοτέρ θα τοποθετηθεί στο Astra GTC και μελλοντικά δεν αποκλείεται να το δούμε και στις υπόλοιπες εκδόσεις του Astra. Ο κινητήρας αυτός καθιστά το Astra GTC το ισχυρότερο πετρελαιοκίνητο Astra που έχει παραχθεί ποτέ.

Όσον αφορά τον εξοπλισμό του ανανεωμένου Astra, αυτός έχει να επιδείξει πλέον δεύτερης γενιάς Opel Eye, προηγμένο park assist και λειτουργία ειδοποίησης για πλαϊνό τυφλό σημείο.

Το ανανεωμένο Astra θα το δούμε στην Ελλάδα το Φθινόπωρο σε τιμές παραπλήσιες με αυτές του σημερινού μοντέλου.



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!