tromaktiko: Σοκ απο την αυτοκτονία συνταξιούχου το πρωί στην Κηφισιά

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Σοκ απο την αυτοκτονία συνταξιούχου το πρωί στην Κηφισιά



Η δεινή οικονομική κρίση στην οποία έχουν περιέλθει σχεδόν όλοι οι Έλληνες πολίτες, οδήγησε για ακόμη μια φορά έναν συνάνθρωπο μας στο να...
βάλει τέλος στη ζωή του, αυτή τη φορά στην Κηφισιά!!

Ήταν περίπου 5.50 τα ξημερώματα, όταν με το πρώτο φως της ημέρας, ένας75χρονος, συνταξιούχος μηχανικός, βγήκε απο το σπίτι του κρατώντας την κυνηγετική του καραμπίνα...έχοντας πάρει απόφαση για το μοιραίο!

Στη συνέχεια στάθηκε λίγο έξω απο την είσοδο της οικίας του, κάθισε στο πεζοδρόμιο που βρίσκεται σχεδόν στη συμβολή των οδών Ελευθερώτριας και Χειμάρας, έστρεψε την καραμπίνα προς τα επάνω του και αυτοπυροβολήθηκε!

Στο άκουσμα του πυροβολισμού οι περίοικοι σοκαρίστηκαν, ενώ περαστικοί οδηγοί αντίκρυσαν το μακάβριο θέαμα του άτυχου άνδρα που βρισκόταν μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 75χρονος συνταξιούχος, ήταν πατέρας δύο παιδιών και ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτήν την πράξη είναι καθαρά η δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο ίδιος, καθώς τα χρέη του ήταν δυσβάσταχτα, ενώ παράλληλα φέρεται να άφησε ένα χειρόγραφο σημείωμα προς στη σύζυγο του με συμβουλές για τη διαχείρηση των οικονομικών τους...

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!