tromaktiko: Νέα από την Κρήτη

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Νέα από την Κρήτη



Δεν είχε άδεια λειτουργίας, άνοιξε το σφραγισμένο σούπερ-μάρκετ και συνελήφθη

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, μία ...44χρονη, για παραβίαση σφραγίδας που έθεσε η αρμόδια αρχή.

Ειδικότερα, η 44χρονη πιάστηκε να λειτουργεί χωρίς άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Σούπερ Μάρκετ» και να έχει παραβιάσει έκθεση σφράγισης καταστήματος, που είχε επιβληθεί από τη Δημοτική Αρχή.

--------------------------------------------------------------------
Με κάνναβη και ναρκωτικά χάπια συνελήφθη 25χρονος
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, ένας 25χρονος Έλληνας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο που του έγινε , κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 69 δισκία διαφόρων ναρκωτικών φαρμάκων, για τα οποία δεν έφερε ιατρική συνταγή.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

--------------------------------------------------------------------

Αλβανίδα βρήκε τη μοτοσυκλέτα που της είχε κλέψει Έλληνας το 2010!

Άλλη μία υπόθεση κλοπής δίκυκλης μοτοσυκλέτας εξιχνιάστηκε χθες το βράδυ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καστελίου.

Συγκεκριμένα, ένας 38χρονος Έλληνας πιάστηκε να οδηγεί τη δίκυκλη μοτοσυκλέτα, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή στις 15 Ιανουαρίου του 2010! στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, από μια 36χρονη Αλβανίδα .

Ο 38χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καστελίου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!