tromaktiko: Πρωτοβουλία των Διοριστέων-Αδιόριστων Εκπαιδευτικών διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2008

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Πρωτοβουλία των Διοριστέων-Αδιόριστων Εκπαιδευτικών διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2008



από το Γραφείο Τύπου
Εξαγγελίες περί συμμαζέματος, πύρρειοι λόγοι εναντίον των «κακών» εκπαιδευτικών και το αμίμητο...
«πρώτα ο μαθητής» της κ. Διαμαντοπούλου ξεκίνησαν μια άνευ προηγουμένου σταυροφορία εναντίον της ταλαίπωρης ελληνικής Παιδείας.

Στη δίνη αυτής της εκστρατείας μπλέχτηκαν άθελα τους 600 άτομα που - τι ύβρις !– επέτυχαν στον διαγωνισμό ΑΣΕΠ των εκπαιδευτικών το 2008 είτε μέχρι τότε όργωσαν την Ελλάδα για την περίφημη προϋπηρεσία. Και ενώ το υπουργείο παιδείας την πρώτη χρονιά (2008/2009) προέβη στους απαραιτήτους διορισμούς, την επομένη σχολική χρονιά με πρόσχημα τα έκτακτα οικονομικά μέτρα ξεκίνησε μια σειρά αυθαιρεσιών εις βάρος των «εναπομεινάντων» , που στερούνται κάθε νομικού αντικρίσματος και λογικής.

Αγαπητέ αναγνώστη κάπου εδώ μόλις διάβασες την λέξη «διορισμός», ίσως πετάχτηκες όρθιος, τρέμοντας σύγκορμος από οργή. Σε διαβεβαιώνω όμως τα 600 ευρώ μακριά από την οικογένεια μας δεν είναι δα και το Άγιο Δισκοπότηρο.

Εμείς οι εναπομείναντες διοριστέοι – αδιόριστοι 600 ζητάμε το αναφαίρετο δικαίωμα μας: τον διορισμό μας στα σχολεία που εκκρεμεί εδώ και 3 χρόνια!!!! Αναφαίρετο γιατί βάσει νόμου (3840) αυτό έπρεπε να χε γίνει ως το Δεκέμβρη του 2012. Δικαίωμα διότι αυτό σπουδάζαμε, αυτήν την ευθύνη έχουμε επωμιστεί και για αυτό μας προετοίμασε η κοινωνία. Με εξετάσεις, με χιλιόμετρα, με εμπειρία χρόνων, όλοι μας.

Κενά στα σχολεία υπάρχουν, όπως κοινοποίησε σήμερα κιόλας το Υπουργείο. Λεφτά; Αυτά μάλλον τα κρατάμε για πράγματα πιο σημαντικά από τα σχολεία. Α ξέχασα, για την ανάπτυξη.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!