tromaktiko: Πρέβεζα: Προκαλεί η φωταγώγηση του δημαρχείου του πρώην δήμου Ζαλλόγου

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Πρέβεζα: Προκαλεί η φωταγώγηση του δημαρχείου του πρώην δήμου Ζαλλόγου



Την αγανάκτησή τους αλλά και την απογοήτευσή του εκφράζει κάτοικος της περιοχής για την φωταγώγηση του κτηρίου που στεγάζονταν ο πρώην δήμος Ζαλόγγου που όπως ο ίδιος αναφέρει... ο φωτισμός συναγωνίζεται εκείνον του μνημείου του Ζαλόγγου.

Βέβαια στο μήνυμα που έστειλε στο pamepreveza.gr ζητά όχι μόνο να "σταματήσει το αψυχολόγητο αυτό μέτρο" αλλά και ότι θα απαιτήσει να του επιστραφούν τα αναλογούντα τέλη από τον δημοτικό φωτισμό, τα οποία οφείλονται στην εν λόγω σπατάλη.

"Είμαι παρεπιδημών κάτοικος Καναλίου, σχεδόν κάτοικός του, αφού το μισό χρόνο μένω εκεί, και με ενοχλεί η φωταγώγηση του κτιρίου του Δημαρχείου τ. Δήμου Ζαλόγγου κατά τις νυκτερινές ώρες με τρόπο προκλητικό και αδικαιολόγητο με δύο προβολείς τουλάχιστον των 1000W ο καθένας να λειτουργούν από τις 19,30 ( Νοέμβριος 2012) μέχρι τα ξημερώματα" αναφέρει στο μήνυμά του αναγνώστης του pamepreveza.gr, ο οποίος και μας έστειλε την φωτογραφία που δημοσιεύουμε.

"Σε μία περίοδο που οι πολίτες αγωνιούν για το αύριο, με οικογένειες που έχουν παιδιά της παντρειάς άνεργα, με πολίτες που δε ρωτήθηκαν, αλλά και για ευνόητους λόγους αποφεύγουν να καταγγείλουν το γεγονός, κάποιοι έκριναν ότι πρέπει να τους επιβαρύνουν με δημοτικά τέλη που δεν εξυπηρετούν μέν τους πολίτες, αυξάνουν όμως τα έσοδα του Δήμου και ικανοποιούν εν μέρει τις... ανάγκες των τοπικών "αρχόντων".

Αλλά και πέραν αυτού, καλά, ευαισθησία δεν υπάρχει ντιπ, όπως λέει ο λαός μας; Είναι δυνατόν; Απέναντι από τον ιερό βράχο του Ζαλόγγου να φωταγωγείται ένα άσημο, ταπεινό κτίριο τη στιγμή που θα έπρεπε καντήλι να έχουν αναμμένο κι όχι να συναγωνίζονται τις Σουλιώτισσες σε λάμψη! Με πόση ειρωνεί θα ατενίζουν από εκεί ψηλά οι ψυχές τους κάποια ζωάρια κενά και επιδειξιομανή!"

Και καταλήγει: "Προσωπικά ζητώ από το Δήμο να σταματήσει αυτό το αψυχολόγητο μέτρο και θα απαιτήσω να μου επιστραφούν τα αναλογούντα τέλη από το δημοτικό φωτισμό, όσα οφείλονται στην εν λόγω σπατάλη."
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!