tromaktiko: Αναστασιάδης: «Ο λαός θέλει θέσεις»

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Αναστασιάδης: «Ο λαός θέλει θέσεις»



«Δεν θα μπω στη λογική της αντιπαράθεσης, ο κόσμος θέλει θέσεις και όχι αντιπαραθέσεις» δήλωσε χθες βράδυ ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε συγκέντρωση... στο οίκημα του ΔΗΚΟ Αθηένου, όπου παρευρέθηκε μαζί με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Μάριο Καρογιάν. 

«Κάποιοι δοκιμάζουν τις αντοχές μας, κάποιοι προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα. Δεν θα ασχοληθώ μαζί τους, δεν θα μπω στη λογική της αντιπαράθεσης, ο κόσμος θέλει θέσεις και όχι αντιπαραθέσεις, θέλει να ακούσει πώς θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, θέλει να δει πώς θα χειριστούμε το εθνικό μας πρόβλημα μέσα από τον αλληλοσεβασμό και την ανταλλαγή απόψεων, τη συνένωση της σοφίας και όχι της κακίας, της γνώσης και όχι της άγνοιας», είπε ο κ. Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, ο υποψήφιος Πρόεδρος ανέφερε ότι η προσπάθεια που καταβάλλεται αυτές τις κρίσιμες ώρες που περνά η Κύπρος δεν ξεχωρίζει πολίτες και τα τραγικά προβλήματα που μας ταλανίζουν, δεν έχουν ιδεολογική ή κομματική ταυτότητα. Ο λαός, είπε ο κ. Αναστασιάδης, εκφράζει καθημερινά την αγωνία του αλλά συνάμα και την αποφασιστικότητά του να προχωρήσει μπροστά, να δημιουργήσει συνθήκες να ξαναποκτήσουμε την ελπίδα, την περηφάνια και τη χαμένη αξιοπρέπειά μας.

Από πλευράς του ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η παλλαϊκή προσπάθεια για σωτηρία της πατρίδας θα επιστεγαστεί με μια πρωτοφανή νίκη του Νίκου Αναστασιάδη. Ο κ. Καρογιάν ανέφερε ότι ουδείς μπορούσε να πιστέψει πριν λίγα χρόνια ότι σήμερα η Κύπρος θα ήταν χρεοκοπημένη, ότι η ανεργία θα άγγιζε το 13% και ότι θα πραγματοποιούντο συσσίτια.
«Η ευημερούσα Κύπρος δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον. Το ερώτημα είναι πώς επιλύουμε τα προβλήματα. Προσκολλημένοι στο παρελθόν ή δημιουργώντας προϋποθέσεις για μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας», διερωτήθηκε ο κ. Καρογιάν, επαναλαμβάνοντας ότι η απόφαση του ΔΗΚΟ να στηρίξει την υποψηφιότητα Αναστασιάδη αποτελεί απόφαση ευθύνης έναντι του λαού και της πατρίδας.
alithia.com.cy
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!