tromaktiko: Πάτρα: Στόχους στα Προσφυγικά και στα Ψηλαλώνια επέλεγε ο 26χρονος διαρρήκτης

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Πάτρα: Στόχους στα Προσφυγικά και στα Ψηλαλώνια επέλεγε ο 26χρονος διαρρήκτης



Συνελήφθη προχθές το πρωί, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου... σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα το Σάββατο (19-1-2013) νωρίς το πρωί, ο 26χρονος διέρρηξε κρεοπωλείο 42χρονου ημεδαπού στην Πάτρα αλλά έγινε αντιληπτός από τον παθόντα και τράπηκε σε φυγή.

Για την εξιχνίαση της κλοπής και την ανεύρεση του δράστη ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 26χρονου την επόμενη μέρα το πρωί και τη σύλληψη του.

Από την αστυνομική ερευνά που ακολούθησε προέκυψε ότι, ο δράστης το ίδιο βράδυ είχε διαρρήξει και ένα ψητοπωλείο αφαιρώντας μια τηλεόραση ενώ το τελευταίο τρίμηνο είχε διαπράξει άλλες πέντε συνολικά διαρρήξεις σε καταστήματα της Πάτρας αφαιρώντας κυρίως χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προϊόντα καπνού.

Το είδος των καταστημάτων που διερρήγνυε ο 26χρονος ποικίλει καθότι είχε διαπράξει κλοπές τρία mini market , ένα κρεοπωλείο, ένα ψητοπωλείο, ένα ζαχαροπλαστείο και ένα κατάστημα σχολικών ειδών στις περιοχές Προσφυγικών και Υψηλών Αλωνίων της Πάτρας.

Το όφελος που αποκόμισε ο 26χρονος από την παράνομη δράση του ξεπερνά το χρηματικό πόσο των 6.000 ευρώ ενώ από τους αστυνομικούς κατασχεθήκαν ως κλοπιμαία μια ηλεκτρονική συσκευή play station και μια τηλεόραση τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Επισημαίνεται ότι ο 26χρονος είχε συλληφθεί κατ’ επανάληψη στο παρελθόν για διάπραξη κλοπών και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και κρατείται προκειμένου απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή.

Το προανακριτικό έργο και οι έρευνες οι οποίες είναι σε εξέλιξη ενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.
thebest.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!