tromaktiko: Βόμβα Λοβέρδου: Μας πήγαν με το ζόρι στο ΔΝΤ Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου!

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Βόμβα Λοβέρδου: Μας πήγαν με το ζόρι στο ΔΝΤ Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου!



Φωτιές ανάβει στο πολιτικό σκηνικό ο Ανδρέας Λοβέρδος με δηλώσεις του που στρέφονται κατά του Γιώργου Παπανδρέου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου....
Ο πρώην υπουργός, μιλώντας στη ΝΕΤ, τόνισε ότι ο πρώην πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχαν σχέδιο και μας έβαλαν με το ζόρι στο ΔΝΤ, ενώ στους ηθικούς αυτουργούς συμπεριέλαβε και τη Λούκα Κατσέλη (τότε υπουργό Οικονομίας).

«Για την προσφυγή σε μηχανισμό στήριξης, στον οποίο θα συμμετείχε και το ΔΝΤ, ο τότε πρωθυπουργός και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου με τη Λούκα Κατσέλη το αποφάσισαν σε "άτυπο υπουργικό συμβούλιο”. Η απόφαση για προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης βγήκε επίσημα από το υπουργικό συμβούλιο» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος, ο οποίος σημείωσε ότι αντέδρασε τόσο αυτός όσο και οι πρώην υπουργοί Γιάννης Ραγκούσης και Άννα Διαμαντοπούλου.

Παπανδρέου: Γιατί τέτοια… ρήξη ο Λοβέρδος; Θέλει δημοσιότητα;

Απαντώντας στις κατηγορίες του κ. Λοβέρδου, ο πρώην πρωθυπουργός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημείωσε ότι ο κ. Λοβέρδος συμμετείχε στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

«Την ώρα, λοιπόν, που η πολιτική μας δικαιώνεται πλέον και από τους τότε πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Λοβέρδος "θυμήθηκε" σήμερα να αποποιηθεί τον αγώνα μας. Αγώνα στον οποίο συμμετείχε ο ίδιος ως υπουργός με όλες του τις δυνάμεις. Γιατί τέτοια ρήξη με την αλήθεια; Θα περιμέναμε περισσότερη γενναιότητα και λιγότερη υποκρισία. Υποτίθεται ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος ηγείται "κίνησης". Φαίνεται ότι για λίγη δημοσιότητα θέλει να την οικοδομήσει πάνω στις σαθρές βάσεις που διαμορφώνει η παραποίηση της αλήθειας» αναφέρει –μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση ο κ. Παπανδρέου.

Νέα επίθεση Λοβέρδου: Τέλος στην Ελλάδα των κηπουρών!

Με κατά μέτωπο επίθεση απάντησε ο κ. Λοβέρδος στην σκληρή ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου.

Αναρωτώμενος γιατί αισθάνεται τώρα ενοχές ο πρώην πρωθυπουργός, ο ιδρυτής της ΡΙΚΣΣΥ μιλά ανοικτά για κηπουρούς και καταγράφει ότι του έγινε πόλεμος για τις απόψεις του: «Ορισμένοι Υπουργοί είχαμε υποστηρίξει πως δεν έπρεπε. Η συνέχεια είναι γνωστή και είμαι από αυτούς που παλέψαμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε για την στήριξη της χώρας και των πολιτών της. Προσωπικά για αυτόν τον αγώνα έχω υποστεί τα πάνδεινα.Οι κηπουροί κρυμμένοι στο καλά προστατευόμενο βίο τους συνεχίζουν τα ίδια και χειρότερα».

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!