tromaktiko: Bόλος - Αλόννησος: Δύο συλλήψεις, μιας Γεωργιανής και ενός Έλληνα για έξι κιλά χασίς

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Bόλος - Αλόννησος: Δύο συλλήψεις, μιας Γεωργιανής και ενός Έλληνα για έξι κιλά χασίς



Συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Λιμεναρχείου Βόλου. Έξι κιλά χασίς στις βαλίτσες της μετέφερε στην Αλόννησο μία 32χρονη από τη...
Γεωργία, η οποία συνελήφθη στο Λιμάνι του Βόλου κατά την επιβίβασή της στο ταχύπλοο σκάφος.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 14.30μ.μ, χθές Πέμπτη 16/5 στο λιμάνι του Βόλου, όταν, μετά από πληροφορίες συνελήφθη η 32χρονη γυναίκα.

Ειδικότερα, άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, έκαναν έλεγχο στις αποσκευές της 32χρονης, λίγο πριν την επιβίβασή της στο Flying Cat.

Όταν άνοιξαν τη βαλίτσα της 32χρονης, αντίκρυσαν έξι συσκευασίες που περιείχαν χασίς.

Η γυναίκα είχε έρθει από την Αθήνα με το ΚΤΕΛ και είχε σκοπό να ταξιδέψει ως την Αλόννησο. Τελικά όμως, μετά τη σύλληψή της στο λιμάνι του Βόλου, συνέχισε το ταξίδι προς την Αλόννησο με συνοδεία λιμενικών, για να εντοπίσουν το άτομο για το οποίο προορίζονταν.

Την ίδια στιγμή, από το Βόλο απέπλευσε το πλωτό του Λιμεναρχείου που μετέφερε άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (ΚΕΑ), γιατί κανείς δεν γνώριζε τι επρόκειτο να συναντήσουν στην Αλόννησο.

Τελικά το Flying Cat κατέπλευσε στο νησί το απόγευμα, η 32χρονη γυναίκα συναντήθηκε με έναν 42χρονο Έλληνα για να του παραδώσει τα ναρκωτικά, οπότε επενέβησαν οι λιμενικοί και συνέλαβαν και τους δύο.

Αργά χθες το βράδυ απέπλευσε από το λιμάνι του Βόλου και το περιπολικό σκάφος της Σκοπέλου, για να μεταφέρει στην Αλόννησο δικαστικό λειτουργό, ώστε οι λιμενικοί να κάνουν έρευνα στο σπίτι του 42χρονου που συνελήφθη.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!