tromaktiko: Μεταμορφωθείτε… σε απόλυτη σταρ

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Μεταμορφωθείτε… σε απόλυτη σταρ



Όλες οι γυναίκες κρύβουμε μία μικρή «σταρ» μέσα μας… Όλες επιθυμούμε, έστω και μία φορά στη ζωή μας, να τραβήξουμε... όλα τα βλέμματα πάνω μας, όπως οι «Χολυγουντιανές»! Ένα προσεγμένο και λίγο «τολμηρό» μακιγιάζ, μπορεί να κάνει, αυτή την επιθυμία πραγματικότητα.
Διαβάστε τα παρακάτω βήματα με προσοχή, ώστε να επιτύχετε ένα λαμπερό «Χολυγουντιανό» μακιγιάζ, που θα εντυπωσιάσει!

Πορσελάνινη όψη

Σημαντική, για ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ, είναι η ομοιόμορφη κάλυψη της επιδερμίδας. Αφού έχετε καθαρίσει και ενυδατώσει το δερματάκι σας, απλώστε σε πρόσωπο και λαιμό, ένα υγρό make up, που προσφέρει τέλεια κάλυψη, αλλά συγχρόνως, δίνει και ένα φυσικό τελείωμα. Εμείς δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε, το Natural Velvet Longlasting Matte Foundation της Seventeen, που περιέχει βιταμίνες A, E και F, σημαντικές για μια υγιή επιδερμίδα. Τελειοποιήστε με πούδρα, όπως η Natural Silky Compact Powder της Seventeen, για ένα απόλυτο ματ, πορσελάνινο τελείωμα.

Σαγηνευτικό βλέμμα

Ένα βλέμμα μόνο, μπορεί να κάψει καρδιές… Για να επιτύχετε ένα έντονο και σαγηνευτικό βλέμμα, επιλέξτε μια σκιά σε σκούρα «smokey» αποχρωση και απλώστε την σε όλο το κινητό βλέφαρο, καθώς και σύριζα στις κάτω βλεφαρίδες. Σβήστε με ένα πινελάκι την σκιά, με ανοδική φορά, προς την εξωτερική γωνία του ματιού, για να γίνει πιο απαλό το αποτέλεσμα. Ιδανική γι αυτό το μακιγιάζ, είναι η σκιά Smokey Matt 247 της Radiant.

Στη συνέχεια, δημιουργήστε γατίσιο βλέμμα, σχηματίζοντας μια λεπτή γραμμή με eyeliner. Για έντονο, μαύρο αποτέλεσμα, επιλέξτε το Eye Studio Lasting Drama Gel Eyeliner της Maybelline. Τέλος, περάστε δύο στρώσεις μάσκαρα για εντυπωσιακές βλεφαρίδες. Σας προτείνουμε την Lash Architect 4D της L’Oreal, για εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων.

Χειλάκι πετροκέρασο

Τα χείλη προκλητικά κόκκινα… Eπιλέξτε ένα ενυδατικό μπεζ κραγιόν, σαν βάση, όπως το Long Lasting Hydra Lipstick No 32 της Radiant. Στη συνέχεια, για ένα ζωηρό, αλλά όχι και τόσο έντονο αποτέλεσμα, επιλέξτε ένα κόκκινο lip gloss, όπως το Vinyl Gloss No 11 της Radiant. Τα ζουμερά κόκκινα χείλη σας, θα προκαλέσουν εντυπώσεις!

Τα ζυγωματικά σας… μόνο

Τονίστε ελαφρώς τα ζυγωματικά σας, με ένα απαλό και όχι έντονο ρούζ. Ιδανικό είναι το Silky Blusher No 50 Rosy Summer της Seventeen. Με ένα καθαρό πινέλο και με κυκλικές κινήσεις αναμείξτε το ρούζ με το υπόλοιπο μακιγιάζ, για ένα φυσικό ροδαλό αποτέλεσμα. Ρίξτε λίγες σταγόνες από το μοναδικό άρωμά σας και... ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά, με πρωταγωνίστρια «εσάς»!

flowmagazine.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!