- Για να είναι τα χείλη σας απαλά, ανακατέψτε σε ένα μπολ λίγο ελαιόλαδο και λίγη ζάχαρη και ρίξτε το μείγμα στη οδοντόβουρτσά σας. Τρίψτε απαλά τα χείλη σας με την οδοντόβουρτσα και θα δείτε πόσο εύκολα θα μαλακώσουν. Έτσι θα περιορίσετε και τα ξεφλουδίσματα.
- Όταν ξεκινήσετε το μακιγιάζ σας, καλό θα είναι να βάλετε λίγη πούδρα στα χείλη σας, πριν βάλετε το κραγιόν, διότι έτσι θα σταθεροποιηθεί καλύτερα.
- Χρησιμοποιείστε ένα μολύβι για τα χείλη, στο περίγραμμα τους. Με τον τρόπο αυτό δεν θα σας ξεφεύγει το κραγιόν. Καλό θα είναι η απόχρωση του μολυβιού να μην είναι πιο έντονη από το κραγιόν.
- Εάν έχετε μεγάλα χείλη καλό θα είναι να μη χρησιμοποιήσετε πολύ έντονο κραγιόν. Εάν όμως έχετε μικρά, όσο πιο έντονο το κραγιόν, τόσο το καλύτερο.
- Αν θέλετε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο «ζουμερό» μπορείτε να τοποθετήσετε λίγο διάφανο lip gloss.