tromaktiko: Πάτρα: Συνελήφθησαν 16 αλλοδαποί το τελευταίο 24ωρο στο λιμάνι

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Πάτρα: Συνελήφθησαν 16 αλλοδαποί το τελευταίο 24ωρο στο λιμάνι



Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθές, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 55χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος διότι... διαπιστώθηκε ότι μετέφερε ως επιβάτη μία 26χρονη αλλοδαπή που κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα και η οποία επίσης συνελήφθη.

Στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, συνελήφθη, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 26χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα καθώς και τα ανωτέρω έγγραφα ενώ η 26χρονη αλλοδαπή συλληφθείσα αφέθηκε ελεύθερη, κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα, καθότι συνόδευε τα δύο (02) ανήλικα τέκνα της.

Επίσης συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη ελέγχου οχημάτων του νέου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 38χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και η 38χρονη αλλοδαπή συνοδηγός του, διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν από κοινού ως επιβάτη έναν 24χρονο αλλοδαπό που κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, συνελήφθη, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 40χρονη, διότι προσέφερε άμεση συνέργεια σε 31χρονο αλλοδαπό που κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας μαζί του με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Κατά τις βραδινές ώρες χθες, συνελήφθησαν στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, πέντε (05) αλλοδαποί, διότι εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι στο χώρο του φορτίου ψυγείου Φ/Γ οχήματος, το οποίο αποτελούνταν από κεσεδάκια με γιαούρτι, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, συνελήφθησαν από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί, διότι εντοπίστηκαν καθ’ υπόδειξη του οδηγού Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο στο χώρο του φορτίου, το οποίο αποτελούνταν από χαρτοκιβώτια με πλαστικά πιάτα, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης συνελήφθη τις βραδινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 15χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε καθ’ υπόδειξη του οδηγού Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο στο χώρο του φορτίου, το οποίο αποτελούνταν από πλαστικά τάπερ, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία,κατασχέθηκαν το εμπλεκόμενο Ι.Χ.Ε. όχημα και τα ανωτέρω πλαστά έγγραφα ενώ, κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι η 40χρονη συλληφθείσα λόγω εγκυμοσύνης και οι συλληφθέντες των τριών τελευταίων περιπτώσεων λόγω ανηλικότητας.
patrasnews.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!