tromaktiko: Αντιδράσεις ΠΑΣΟΚ για την αφίσα της ΝΔ

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Αντιδράσεις ΠΑΣΟΚ για την αφίσα της ΝΔ



Έντονες αντιδράσεις, από πλευράς ΠΑΣΟΚ και πολλά δυσμενή σχόλια έχει προκαλέσει η αφίσα που κυκλοφόρησε η ΝΔ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με...
την επιστροφή των χρημάτων από μίζες.

Με σκωπτικά και ειρωνικά σχόλια αντιμετώπισε το θέμα το ΠΑΣΟΚ.

Στην αφίσα κυριαρχεί η φράση «Με εντολή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά 17.700.000 ευρώ από μίζες επιστρέφουν στον ελληνικό λαό».

Ο διευθυντής επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ότι πρόκειται για κακόγουστη αφίσα, κάνοντας λόγο για μικροκομματικές πρακτικές «Μαυρογιαλούρου»:

«Με μια κακόγουστη αφίσα στο facebook (η οποία μοιάζει με διαφήμιση ζυμαρικών γνωστής εταιρείας) η ΝΔ επιχειρεί να καρπωθεί μικροκομματικά την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση συνεργασίας και η Δικαιοσύνη να επιστραφούν στα δημόσια ταμεία χρήματα από μίζες. Δεν διστάζει να εκθέτει και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, εμφανίζοντάς τον να υιοθετεί πρακτικές Μαυρογιαλούρου. Ας μαζέψει η ηγεσία της ΝΔ τους ανεγκέφαλους πριν την οδηγήσουν σε πλήρη εξευτελισμό».

Στο θέμα επανήλθε, μέσω Twitter, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης με πιο ειρωνικό τόνο: «Τα Ζάππεια με τα 17 δισ. δικαιώνονται...αν προσθέσεις τρία μηδενικά στο τέλος», παραπέμποντας εμμέσως πλην σαφώς στις προεκλογικές εξαγγελίες του Αντώνη Σαμαρά.
dealnews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!