tromaktiko: Το ξέσπασμα για τους «μπούφους» τους... Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης [video]

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Το ξέσπασμα για τους «μπούφους» τους... Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης [video]



«Μπούφους», «άσχετους» και «αγράμματους» χαρακτήρισε εκνευρισμένος ο Ηλίας Μπασακιώτης (σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Τρίπολης) όσους ψηφίζουν και...
εισηγούνται θέματα τα οποία δεν γνωρίζουν, με αφορμή την απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης στις 27 Δεκεμβρίου 2013 και αφορούσε τον αποχαρακτηρισμό τμήματος του κοιμητηρίου της Μεταμόρφωσης, μετά από εισήγηση που έκανε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Σάββας Σαββάκης.

Ειδικότερα, ο Η. Μπασακιώτης υποστήριξε ότι άτομα τα οποία είναι "άσχετα", δηλαδή άτομα που δεν είναι τεχνικοί και δεν έχουν ούτε τις απαραίτητες γνώσεις για τέτοια ζητήματα, εισηγούνται σοβαρά θέματα για την πόλη μας και μάλιστα ψηφίζονται ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο.

Ενίσχυσε την επιχειρηματολογία του προσθέτοντας ότι κάποια από αυτά τα άτομα έχουν πάρει το πτυχίο τους σε άλλες χώρες και άτομα που έχουν σπουδάσει σε Ελληνικές σχολές και έχουν περισσότερες γνώσεις και εμπειρία, αναφερόμενος στον ίδιο, παραγκωνίζονται και αναλώνονται συνεχώς με τα ίδια θέματα (π.χ. τραπεζοκαθίσματα).

Στους χαρακτηρισμούς αντέδρασε τόσο ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Παπαδημητρίου, όσο και ο αντιδήμαρχος Ηλίας Τζανής, που ήταν παρόντες, αλλά ο Η. Μπασακιώτης εξήγησε ότι για τεχνικά ζητήματα δεν θα πρέπει να ασχολούνται όσοι δεν είναι μηχανικοί, όπως και για όλα τα θέματα κανένας αν δεν έχει τις ανάλογες γνώσεις.

Στο τέλος, ανακάλεσε λέγοντας ότι οι χαρακτηρισμοί ήταν λόγω της έντασης της στιγμής και ότι δεν ήθελε να προσβάλλει κανέναν.
kalimera-arkadia.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!