tromaktiko: Δείτε σε βίντεο τον Φιλιππίδη με χειροπέδες

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Δείτε σε βίντεο τον Φιλιππίδη με χειροπέδες



Για τη Δευτέρα πήρε, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ο Άγγελος Φιλιππίδης, ενώ...
μέχρι εκείνη την ημέρα θα κρατηθεί στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Ο πρώην διοικητής του ΤΤ έφτασε το πρωί με την πτήση ΤΚ 845 των Τουρκικών Αερογραμμών, στην Αθήνα, μετά την απέλαση του από του τις Τουρκικές Αρχές.

Ο κ. Φιλιππίδης αρχικά συνελήφθη αμέσως μετά την προσγείωση του αεροσκάφους, και κρατήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα του Ελευθέριος Βενιζέλος. Αμέσως μεταφέρθηκε σιδηροδέσμιος στην ΓΑΔΑ και αμέσως μετά στον Εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση του ΤΤ.

Προσερχόμενος στην ΓΑΔΑ και ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους ο κ. Φιλιππίδης απάντησε: «Ήρθα οικειοθελώς και άμεσα όπως υποσχέθηκα παιδιά» θέλοντας προφανώς να κερδίσει τις εντυπώσεις, καθότι έγινε γνωστό πως δεν προσήλθε από μόνος του στην Ελλάδα, αλλά γιατί απελάθηκε από την Τουρκία.



«Ο πελάτης μου εκτελεί την δέσμευσή του», δήλωσε νωρίτερα στον Σκάι ο συνήγορός του, Αθανάσιος Βαρλάμης. Ωστόσο, όπως αναφέρουν δικαστικές πηγές, η επιστροφή του πρώην επικεφαλής του ΤΤ είναι συνέπεια απόφασης απέλασης από την Τουρκία, κι όχι οικειοθελούς επιστροφής.
Η απέλασή του από το τουρκικό έδαφος διατάχθηκε έπειτα από σχετικό σήμα που απέστειλε στις τουρκικές Αρχές η εισαγγελία Εφετών της Αθήνας μέσω Interpol.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!