tromaktiko: Από τη σύλληψη μιας 40χρονης γυναίκας ξετυλίχθηκε υπόθεση ναρκωτικών

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Από τη σύλληψη μιας 40χρονης γυναίκας ξετυλίχθηκε υπόθεση ναρκωτικών



Από τη σύλληψη μιας 40χρονης γυναίκας, αλλοδαπής καταγωγής στον Πειραιά, οι αρχές ξετύλιξαν το κουβάρι μιας υπόθεσης με ναρκωτικά που... οδήγησε σε δύο ακόμα συλλήψεις, αυτή τη φορά στα Χανιά.

Η 40χρονη συνελήφθη στο λιμάνι του Πειραιά για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, έχοντας προηγουμένως στείλει δέμα με το πλοίο της γραμμής, σε΄άγνωστο παραλήπτη στα Χανιά.

Οι λιμενικοί που γνώριζαν το περιεχόμενο του πακέτου περίμεναν την εμφάνιση του παραλήπτη για να αποκαλυφτεί η ταυτότητά του και να ακολουθήσει η σύλληψή του, όπως και έγινε.

Το πρωί της επόμενης ημέρας, στο λιμάνι της Σούδας εμφανίστηκε ένας 54χρονος για να παραλάβει τα "καλούδια", ο οποίος και συνελήφθη από τις λιμενικές αρχές ως παραλήπτης της ποσότητας των ναρκωιτκών ουσιών που του είχε στείλει η 40χρονη.

Η επιχείρηση των αρχών δεν σταμάτησε εδώ αλλά ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι του 54χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών και χαπιών καθώς και όπλα, μεταξύ των οποίων: 1 βαλίτσα με διόπτρα, 1 μονόκανο κυνηγετικό όπλο, 1 σπαθί, 1 πτυσσόμενο γκλοπ, 338 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 1 χρηματοκιβώτιο, τηλεκάρτα με ίχνη από άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών (πιθανότατα ηρωίνη), ένα πλαστικό καλαμάκι με ηρωίνη, 16 δισκία αγνώστων ουσιών.

Επίσης, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη τη Δευτέρα και ένας 29χρονος ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες και το αλλησβερίσι μεταξύ του 54χρονου και της 40χρονης.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Λιμενικό
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!