tromaktiko: Διευθύντρια του ΟΑΕΕ Πάτρας αρνείται να δώσει εντολή θεώρησης βιβλιαρίων υγείας

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Διευθύντρια του ΟΑΕΕ Πάτρας αρνείται να δώσει εντολή θεώρησης βιβλιαρίων υγείας



Η αναλγησία και η γραφειοκρατία του κράτους σε όλο της το μεγαλείο! Διευθύντρια του ΟΑΕΕ Πάτρας αρνείται να... υπακούσει σε δικαστική απόφαση και να δώσει εντολή θεώρησης βιβλιαρίων υγείας σε 93 πατρινούς!

Συγκεκριμένα, 95 ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ προσέφυγαν στα δικαστήρια προκειμένου να μπορέσουν να θεωρηθούν τα βιβλιάρια υγείας τους και να συνεχίσουν να έχουν υγειονομική περίθαλψη. Το δικαστήριο με απόφασή του δικαίωσε τους 93 από αυτούς, εκδίδοντας απόφαση με την οποία θα πρέπει να σφραγιστούν κανονικά τα βιβλιάρια υγείας τους.

Διευθύντρια όμως του ΟΑΕΕ Πάτρας, αρνείται, παρά την δικαστική απόφαση αλλά και εισαγγελική εντολή η οποία έχει εκδοθεί, να δώσει εντολή ώστε να θεωρηθούν τα βιβλιάρια των ανθρώπων αυτών, οι οποίοι έχουν άμεση ανάγκη για ιατρική κάλυψη, με τον έναν μάλιστα να αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας!

Και το ερώτημα που τίθεται, μετά από όλα αυτά, είναι κατά πόσο μπορεί ένας υπάλληλος, που πρώτιστο μέλημά του θα έπρεπε να είναι η εξυπηρέτηση και η διευκόλυνση των πολιτών, να τιμωρεί έτσι πολίτες, ενώ παράλληλα να αρνείται να εφαρμόσει δικαστική απόφαση και εισαγγελική εντολή, θέτοντας παράλληλα σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων, αφήνοντάς τους χωρίς υγειονομική κάλυψη.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!