tromaktiko: Εξολοθρεύουν και τους .... Φαρμακοποιούς!

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Εξολοθρεύουν και τους .... Φαρμακοποιούς!



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Η είδηση….

Κατάργηση του άρθρου το οποίο απαγόρευε τη συστέγαση φαρμακείων με άλλα καταστήματα, απελευθέρωση της τιμής των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων (ΜΥΣΥΦΑ) από 1 Ιανουαρίου 2017 και διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων, περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- στο πολυνομοσχέδιο...

Ο σχολιασμός….

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι εδώ και καιρό τα Βορειοευρωπαϊκά “Πιράνχας” μαζί με τους απανταχού τοκογλύφους συνασπίστηκαν και με δόλιες μεθόδους (μίζες, δωροδοκίες και επιχορηγήσεις) έβαλαν στο χέρι “πρόθυμα” εγχώρια πολιτικά “ανδρείκελα” τα οποία ανέδειξαν και αναδεικνύουν μέσα από τα διαπλεκόμενα Μ.Μ.Ε.

Δεν είναι τυχαίο ότι την δεκαετία του 80’ κάηκαν μεγάλα πολυκαταστήματα Ελλήνων επιχειρηματιών αλλά και οι περίεργες αγροτικές επιδοτήσεις που έβαζαν φρένο στην παραγωγή με αποτέλεσμα την εγκατάλειψη της Ελληνικής υπαίθρου! .

Δεν είναι τυχαία η κατρακύλα της παιδείας την οποία μετέτρεψαν σε παπαγαλίζουσα για να υποβαθμίσουν την κριτική σκέψη των νέων και κατ΄ επέκταση την ορμή και την αγωνιστικότητα τους να οραματιστούν και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Δούλεψαν μεθοδικά και έκλεψαν τις οικονομίες αλλά και το περίσσευμα πολλών με το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου και καταχρέωσαν ακόμα περισσότερους με την τηλεπικοινωνιακή επίθεση μέσω των τηλεοράσεων ακόμα και προσωπικών τηλεφωνημάτων για τα εορτοδάνεια, διακοποδάνεια, αυτοκινητοδάνεια και ότι άλλο κατέβαζε το παμπόνηρο μυαλό τους.

Έτσι φτάσαμε στο σήμερα όπου αφού λήστεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία, πετσόκοψαν τους μισθούς και τις συντάξεις, κούρεψαν τους ομολογιούχους, συρρίκνωσαν τα εργασιακά και τα ατομικά δικαιώματα, δημιούργησαν στρατιές ανέργων τώρα βλέπουμε να έχουν βάλει ως εμπροσθοφυλακή κάτι αναψοκοκκινισμένους “Καραγκιόζηδες” οι οποίοι “γαυγίζουν” στα τηλεπαράθυρα και στις ραδιοφωνικές συχνότητες με την αβάντα των Mega-λων (και όχι μόνο) τσογλανιών της δημοσιογραφίας προσπαθώντας να μας πείσουν από κοινού ότι το μαύρο είναι άσπρο, το λάθος σωστό και το ανήθικο ηθικό!

Φίλες/οι είναι ξεκάθαρο πλέον ότι επιχειρούν να αποτελειώσουν ότι υγιές απέμεινε και για αυτό βλέπουμε ότι μετά το μπακάλη, το μανάβη, το χασάπη (των οποίων εξαφάνισαν τα μικρομάγαζα από τις γειτονιές) τώρα θέλουν να βάλουν και τον φαρμακοποιό ως υπάλληλο (των 500 ευρώ) στα μεγάλα Σούπερ Μάρκετ των πολυεθνικών τους.

Αχόρταγοι και άπληστοι μετατρέπουν σιγά σιγά μια ολόκληρη χώρα και έναν ολόκληρο λαό σε μια αποικία δουλοπαροίκων οι οποίοι θα δουλεύουν για τα συμφέροντα τους από το πρωί ως το βράδυ με μισθούς πείνας αλλά και ως γκαρσόνια και καμαριέρες για να κάνουν τις διακοπές τους στην ηλιόλουστη και καταγάλανη πατρίδα μας!
Υποσημείωση

Φαντάζομαι το υπό ψήφιση νομοσχέδιο των Τροικανών από τους κυρίους “Ναι σε όλα” να προβλέπει η ένδυση του Κρεοπώλη με του Φαρμακοποιού να μην είναι ίδια δηλ. η γνωστή άσπρη .... ρόμπα!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!