tromaktiko: Παράσταση από τον Μάγο Ζάκρις

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Παράσταση από τον Μάγο Ζάκρις



Μια ιδιαίτερη βραδιά περιμένει τους φίλους των έντονων συγκινήσεων και των show μαγείας, το ερχόμενο Σάββατο 5 Απριλίου, στις 21:00, στο θέατρο Αστόρια...


Ο διάδοχος του Γιούρι Γκέλλερ στην Ελλάδα, Μάγος Ζάκρις, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό, το νούμερο με το οποίο θα διεκδικήσει τον τίτλο του Παγκόσμιου διαδόχου του Γιούρι Γκέλλερ, στο Λας Βέγκας. Παράλληλα θα παρουσιάσει νούμερα τα οποία καθηλώνουν, ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη και προκαλούν ιδιαίτερα έντονα συναισθήματα στους θεατές. Για το λόγο αυτό και η παράσταση είναι ακατάλληλη για ανηλίκους και άτομα που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τον Μάγο Ζάκρις τον γνωρίσαμε από το show ΑΝΤ1 «Ο διάδοχος του Γιούρι Γκέλλερ». Οι ικανότητές και το ταλέντο του είναι γνωστά, στη συγκεκριμένη εκδήλωση όμως, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης θα παρουσιάσει μια παράσταση που όμοιά της δεν έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα! Θα είναι ένα έντονα βιωματικό show, που απευθύνεται μόνο σε όσους επιθυμούν αλλά και μπορούν να αντέξουν, τέτοια συναισθήματα.

Το εισιτήριο εισόδου είναι 14 ¤, η τιμή προπώλησης 10 ¤, ενώ η είσοδος για φοιτητές, άνεργους, τρίτεκνους και πολύτεκνους είναι 10 ¤.
Τα σημεία προπώλησης είναι το βιβλιοπωλείο Δοκιμάκης (Καντανολέων 4), το κομμωτήριο Ανανέωση (Γ. Παπανδρέου 58) και η κάβα Οινοτέκα (Γερωνυμάκη 4-6).

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι: Peggy Sage Nail Bar, Αθηναϊκή Επιπλογραμμή, Super Crete Gas Κουμουλάς, Round Travel και Royal Blue Resort and Spa - Troulis Group.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για το ανθρωπιστικό έργο του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου.

Πληροφορίες: Μανόλης Φούμης, Πρόεδρος Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου, τ. 6934141401


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!