tromaktiko: Επισκέψεις Μ. Μπόλαρη στο νομό Ημαθίας

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Επισκέψεις Μ. Μπόλαρη στο νομό Ημαθίας



Στον νομό Ημαθίας βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Ναούσης κ. Τάσο Καραμπατζό και την ...
Δήμαρχο Βέροιας κυρία Χαρούλα Ουσουλτζόγλου. Κατά την διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και Τοπικής Αυτοδιοίκησης προκειμένου να επιλυθούν σημαντικά προβλήματα της περιοχής αλλά και ν' αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του νομού.

Στις 11.00 το πρωί ο Δήμαρχος Ναούσης κ. Καραμπατζός υποδέχθηκε στο γραφείο του, τον κ. Μπόλαρη και τον ενημέρωσε για μια σειρά από παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής σε σχέση με τα υπό εξέλιξη έργα υποδομής, τα σχέδια τουριστικής ανάπτυξης αλλά και τον προγραμματισμό για την απορρόφηση του 5ου χρηματοδοτικού πακέτου ΣΕΣ.  Ο κ. Μπόλαρης κατά την διάρκεια της συζήτησης τόνισε πως «είναι πραγματική ανάγκη η καλή συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου, ώστε να υπάρξει εστίαση και στόχευση  στην επίλυση των ζητημάτων. Έτσι μόνο θα μπορέσουμε να δώσουμε λύση και στο μεγάλο πρόβλημα της Νάουσας που είναι η ανεργία», είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, ενώ οι δύο άντρες είχαν και μια ξεχωριστή συζήτηση για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στον πρωτογενή τομέα για ν' αναδειχθούν οι εξαιρετικές καλλιέργειες της περιοχής.  

Στις 12.00 το μεσημέρι, ο κ. Μπόλαρης συναντήθηκε με την Δήμαρχο Βέροιας  κυρία Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, η οποία μεταξύ των άλλων, ανέφερε τις παρεμβάσεις του δήμου σε προνοιακά θέματα όπως η βοήθεια στο σπίτι και η δημιουργία κοινωνικών λαχανόκηπων, τονίζοντας  πως και σε αυτά τα θέματα είναι απαραίτητη η στήριξη της Περιφέρειας και του Υπουργείου. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και η Δήμαρχος συζήτησαν επίσης την αναγκαιότητα συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου σε θέματα πολιτισμού, ώστε ν' αναδειχθεί ο αρχαιολογικός πλούτος της περιοχής και να συνδεθεί με τον τουρισμό μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και πρόγραμμα.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!