tromaktiko: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ σε απελπισμένους ανέργους: Τάζανε 3.000 ευρώ μισθό και δωρεάν εκπαίδευση!

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ σε απελπισμένους ανέργους: Τάζανε 3.000 ευρώ μισθό και δωρεάν εκπαίδευση!



Εκατοντάδες Πατρινοί έλαβαν τις τελευταίες ημέρες ένα περίεργο email με το οποίο τους προσφερόταν εργασία και εκπαίδευση από το εξωτερικό, γενικά δηλαδή τους έταζαν...
λαγούς με πετραχήλια!

Μέχρι και δημοσιογράφοι του «Κόσμου» έλαβαν το συγκεκριμένο mail:

Η εταιρεία προσφέρει διάφορες υπηρεσίες, αλλά 4 είναι οι βασικοί άξονες : Λογιστική , Οικονομικές Υπηρεσίες, Επενδυτικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Προμηθειών .Εδώ και μερικά χρόνια ξεκινήσαμε να προσφέρουμε Υπηρεσίες Προμηθειών σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις . Αυτό μας βοήθησε να αυξήσουμε το πελατολόγιό μας , όχι μόνο στην Αμερική αλλά σε όλο τον κόσμο .

Αυτή τη στιγμή έχουμε αρκετούς πελάτες στην Ελλάδα, αλλά όχι τόσους ακόμα, ώστε να ανοίξουμε γραφεία της εταιρείας. Ψάχνουμε λοιπόν για Διευθυντές Περιφερειών στην Ελλάδα .

Ακολουθεί μια μικρή περιγραφή της θέσης: Κύρια οφέλη: - Δωρεάν εκπαίδευση- Προπαρασκευαστική περίοδος 2 εβδομάδων (με μισθό)- Μερική ή Ολική Απασχόληση- Εργασία με φιλική και ευγενική Ομάδα - Πληρωμή άμεσα και καθημερινά

Βασικές Υποχρεώσεις :- Προώθηση εγγράφων από τα Κεντρικά σε πελάτες- Προώθηση πληρωμών πελατών στα Κεντρικά- Συχνά θα κληθείτε να έχετε το ρόλο του Μυστικού Επισκέπτη- Συχνά θα εργασθείτε σε θέματα προώθησης εμπορίου (marketing)

Ο μισθός από την αρχή θα είναι 3000,00 ευρώ μηνιαία και μετά την προπαρασκευαστική περίοδο των 2 εβδομάδων θα τον διπλασιάσουμε .Αν σας ενδιαφέρει η θέση , μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου με e-mail. Θα σας στείλω την πλήρη Περιγραφή της Εργασίας .

Η ενημέρωση από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ευτυχώς ήταν άμεση η παρέμβαση της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η οποία φρόντισε να ενημερώσει για το «κακόβουλο» μήνυμα. Όπως αποδείχτηκε, αν κάποιος ανταποκρινόταν στο αίτημα του αποστολέα για αποστολή προσωπικών στοιχείων... θα έχανε τα αυγά και τα πασχάλια! Και φυσικά δεν θα έπαιρνε... ούτε ένα ευρώ από τις 3.000 ευρώ που του υπόσχονταν οι αποστολείς.

Κατά περιόδους χιλιάδες είναι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδας - χρήστες του διαδικτύου που λαμβάνουν τέτοιου είδους μηνύματα. Η οδηγία είναι «πάγια»: Από την στιγμή που ο αποστολέας ούτως ή άλλως έχει «περίεργο» όνομα και μάλιστα υπόσχεται πράγματα που για ευνόητους λόγους σας προκαλούν εντύπωση... μην απαντάτε.

Αποοκλείεται να υπάρχει σήμερα «καλός Σαμαρείτης» που σας δίνει τόσο εύκολα (και μάλιστα χωρίς να σας ξέρει) 3.000 ευρώ.


Πηγή: Dete.gr

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!